©

Professionele waterdichting met Remmers

Water is voor vrijwel ieder bouwwerk een van de grootste vijanden en dan met name als het gaat om grond- en regenwater. Mogelijke gevolgen van wateroverlast zijn onder andere schimmelvorming zorgen en zelfs instabiliteit veroorzaken. Daarom is het zo belangrijk om ieder pand te beschermen tegen vocht. Dat doet u door middel van waterdichting. Remmers biedt alles wat u nodig heeft om deze klus te klaren.

Verzekerd van het RIG-keurmerk

Goede waterafdichting is ontzettend belangrijk voor de integriteit van een gebouw. Daarom is het zo waardevol om producten te gebruiken die bewezen effectief zijn. Remmers heeft verschillende premium producten ontwikkeld voor waterdichting. Al deze producten zijn voorzien van het RIG-keurmerk, wat staat voor Remmers International Guarantee. Worden deze producten gebruikt door erkende partners die over het juiste vakmanschap bezitten? Dan bieden we een garantie van tien jaar aan op de werkzaamheden van onze RIG-partners. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit op uw afdichtingsprojecten.

Geschikt voor nieuwe en bestaande gebouwen

Nieuwe gebouwen zijn als een schone lei. De materialen zijn nog niet aangetast en het pand is klaar voor de toekomst. Dat wilt u natuurlijk ook zo houden. Daarom hebben we speciale producten voor waterdichting ontwikkeld voor nieuwbouwprojecten. Deze bieden de juiste bescherming en zorgen ervoor dat materialen tientallen jaren meekunnen. Ook voor oudere panden heeft Remmers passende oplossingen. Vaak is er al sprake van een vochtprobleem bij deze panden. Met behulp van de juiste producten is het mogelijk om de schade te verhelpen en het vocht te verwijderen. Vervolgens zorgt goede waterafdichting ervoor dat dit probleem zich in de toekomst niet herhaalt.

Cellar Vaults ©
©

Waterdichting voor verschillende ondergronden

Verschillende ondergronden vragen allemaal om een andere aanpak. Zo heeft natuursteen een andere samenstelling dan stucwerk. Bakstenen of tegels wilt u ook weer op een andere manier benaderen. Om bij ieder project het beste resultaat te krijgen, hebben we een uitgebreide collectie producten voor waterdichting. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Ze tasten het materiaal niet aan en bieden precies de bescherming die ieder pand nodig heeft. Van minerale afdichtingspleister tot speciale crème voor metselwerk: u komt het allemaal tegen in ons assortiment. Hierdoor beschermt u ieder bouwproject op de juiste manier, voor een langdurig resultaat.

De voordelen van Remmers waterdichtingsproducten

Wanneer u gebruik maakt van onze professionele waterdichtingsoplossingen, dan mag u altijd op onder andere de volgende zekerheden rekenen:

  • Altijd het juiste product voor het juiste materiaal
  • Slimme oplossingen die snel werken
  • Producten die jarenlang voor een goed resultaat zorgen
  • Waterdichting voor zowel nieuwere als oudere panden
  • Oplossingen die zijn ontwikkeld door een specialistisch team
MB FL 2K first waterproofing layer ©

Kelder- en fundamentafdichting en -onderhoud

73 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 635825

Vloeregalisatiemortel voor binnentoepassingen

Art.nr. 100806

PCC fijnspachtel

Art.nr. 109425

Snelle PCC-dekvloermortel met hoge vastheid

Art.nr. 108425

Vezelversterkte PCC/SPCC (RM/SRM) voor constructieve reparatie van betonconstructies

Art.nr. 2087830

Oplosmiddelvrije, bitumineuze isolatieplatenlijm, 2K

Art.nr. 086901

Additief voor PMBC's bij de verwerking met spuit

Art.nr. 2088830

Hoogwaardige, scheuroverbruggende, kunststofgemodificeerde, bitumenafdichting met polystyrol, 2K

Art.nr. 031220

Vloeibare, minerale vul- en injectiemortel (M 2,5)

Art.nr. 065101

Reinigingsconcentraat voor MB FL 2K

Art.nr. 650005

Premium acrylverf voor gevels

Art.nr. 081501

Drielaags beschermingssysteem bestaande uit PET recycling

Art.nr. 082301

Zwaar te belasten, drielaagse beschermingsmat met ontkoppelingsfunctie

Vertrouw op perfecte waterdichting

Remmers is uw aanspreekpunt wanneer u op zoek bent naar producten voor waterdichting. Ons team vol professionals is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die de juiste waterdichting bieden in iedere omstandigheid. Zo kunt u oude panden met scheuren waterbestendig maken, maar vindt u ook het juiste product om een gestucte gevel mee te beschermen. Het zijn de veelzijdigheid én kwaliteit die de producten van Remmers onderscheiden van andere aanbieders. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft, welke klus u ook moet klaren. Ontdek het zelf en bekijk ons ruime assortiment, waar u alle mogelijke producten vindt voor professionele waterdichting.