Emissiearme vloeren

Emissiesarme en geteste systemen voor verblijfsruimtes

Emissiearme vloercoatings voor vele toepassingen

Een vloer moet niet alleen bestand zijn tegen optrekkend vocht of zware belasting, maar ook geen problemen veroorzaken voor wat betreft de luchtkwaliteit. Want de emissie van vluchtige organische stoffen (VOS) kan slecht zijn voor de conditie van de lucht en dus ook voor de gezondheid. Wij bieden een compleet VOS-getest productassortiment aan, die voldoet aan de strengste criteria van de AgBB.

Onze systemen omvatten niet alleen watergedragen coatings. Ook een groot aantal polyurethaan en epoxy coatings beschikken over een algemene bouwkundige toelating. Dit verhoogt de flexibiliteit al bij de planning, zodat alle eisen volledig in acht kunnen worden genomen en de uitvoerder het geschikte systeem aanbrengt.

Duurzaamheid - eenvoudige instandhouding, laag materiaalverbruik en een lange levensduur dragen wezenlijk bij aan een positieve “groene” balans van een industrievloer. Door deze eigenschappen hebben ze veel meer invloed op het milieu dan vele andere soorten vloerafwerkingen.
Overeenkomstige nationale en internationale conformiteitsverklaringen (bijv. DNGB/LEED-certificaten) vormen de basis voor gebruikers en investeerders voor veiligheid ten aanzien van duurzaamheid.

Twee-kleuren techniek met een discreet marmer-effect met een PUR gietcoating. Scheuroverbruggend, UV-stabiel en flexibel, waar hoge optische eisen worden gesteld met een individueel karakter.

Emissiearme vloeren

19 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 636103

Transparante grondering en epoxyhars

Art.nr. 698111

Gepigmenteerde gietvloer

Art.nr. 680211

Taai harde coating

Art.nr. 142711

Transparante grondering en epoxyhars voor systemen met verplichte toelating

Art.nr. 600101

Watergedragen, gepigmenteerde grondering

Art.nr. 638101

Watergedragen, gepigmenteerde, zijdeglanzende sealer

Art.nr. 632111

Watergedragen, gepigmenteerde egaliseer- en basiscoating

Art.nr. 363301

Transparante, zijdematte sealer

Art.nr. 122413

Gepigmenteerde grondering en basislaag

Art.nr. 630510

Vlokken in kleur voor het vol en zat instrooien

Art.nr. 440525

Vuurgedroogd kwartszand

Art.nr. 674203

Mineraal instrooimateriaal