Lazuren en dekkende verven

Remmers premium kwaliteit voor nagenoeg iedere toepassing

Houtbeschermingsproducten voor binnen en buiten zijn onderdeel van het Remmers assortiment. Alle producten en productsystemen werden oorspronkelijk voor de vakman ontwikkeld en zijn ook voor de professionele verwerker geschikt dankzij het verwerkingsgemak en de langdurige bescherming.

3in1 lazuren van Remmers zijn een houtbeschermende impregnering, grondering en voor- en aflak in één product. Dat betekent voor de verwerker: minder product - namelijk maar één, minder inspanning, minder materiaalkosten per m² en dat met een gekeurd en toegelaten houtbeschermingsproduct.

Bijzonder waardevolle houten bouwdelen, zoals gevelbekleding, tuinmeubelen, ramen en deuren beschermt u het effectiefst met filmvormende houtbeitsen van Remmers! Deze zorgen voor een makkelijk te onderhouden houtoppervlak met zeer lange onderhoudsintervallen.

Bijzonder waardevolle houten bouwdelen zoals gevelbekleding, tuinmeubelen, ramen en deuren beschermt u het effectiefst met de weerbestendige houtbeitsen van Remmers. De optische mogelijkheden van een dekkende afwerking voor hout en andere ondergronden binnen en buiten zijn nagenoeg oneindig.

De tijd van saaie en trieste terrassen lijkt voorbij. Terrassen gelden vandaag de dag bijna als woonruimte.

Ecologische producten spelen vooral binnen een centrale rol. Met name de de Remmers [eco]-producten zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Dat toont aan dat ondergronden behandeld met dit product in hoge mate emissiearm en onschadelijk zijn voor mens en milieu.

Tot deze categorie behoren aanvullende en speciale producten uit ons assortiment, die voor wat betreft de toepassing universeel of in combinatie met andere houtproducten verwerkt kunnen worden. Of het nu gaat om houtbeschermende impregnering, kopshoutbescherming, universele lijm of kit: onze specialties en toebehoren zorgen voor een nog langer, duurzamer resultaat.

©

Emissiearm en op basis van duurzame grondstoffen

Hoe [eco] bewust bent u?

Remmers [eco] symboliseert naar buiten en binnen het verantwoord omgaan met hulpbronnen, mens en natuur. Producten met dit keurmerk vindt u in het totale assortiment van Remmers terug. Het VOS-gehalte is verlaagd, ze zijn emissiearm en met een groot aandeel duurzame grondstoffen geproduceerd.

Remmers [eco] staat voor modern, toekomst gericht en duurzaam ondernemen. Hieronder valt dan ook het product, de productie, in- en verkoop, onderzoek en ontwikkeling alsmede logistiek en handel.

Meer informatie

Wetenswaardigheden

Uitgebreide informatie en actuele wetenswaardigheden op het gebied van hout en de natuurlijke vijanden van hout. Bescherming van hout tegen water en de duurzaamheid. Profiteer van onze vakkennis.

Meer informatie

©

Geteste veiligheid

Keurmerken die de kwaliteit van onze producten waarborgen

De verantwoorde omgang met mens en natuur is voor Remmers een centraal thema. Derhalve hechten wij er veel waarde aan, dat onze producten aan de hoogste eisen van gerenommeerde keuringsinstituten voldoen. De beste kwaliteit, onafhankelijk getest en bevestigd. Wij beweren niet alleen dat onze producten en onze [eco]-producten getest zijn, wij bewijzen het met de veelvuldige, onafhankelijke certificaten.Dat onderscheidt ons van vele andere leveranciers.

Lazuren & dekkende verven

Remmers premium kwaliteit voor nagenoeg iedere toepassing

Meer informatie over onze hoogwaardige houtbeschermingsproducten, vindt u in onze brochure.

Veel Remmers producten zijn overeenkomstig EN 71-3 – “Veiligheid van speelgoed” getest conform Europese richtlijn 2009/48/EG.

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en voor het 100% het resultaat van eigen ontwikkelingen. Op basis hier van het label „Made in Germany“

Veel productoplossingen van Remmers zijn conform de eisen van de AgBB met betrekking tot de emissie van bouwproducten. Dit wordt nog eens door externe testen bevestigd.

Remmers [eco] producten die na verwerking direct met levensmiddelen in contact komen, voldoen aan de eisen van voedselveiligheid.

Remmers [eco]-houtproducten zijn gegarandeerd veganistisch, ze bevatten geen grondstoffen van dierlijke herkomst.

Lazuren en dekkende verven

36 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 4100271401

Crème-houtbeschermingsmiddel voor naaldhout

Art.nr. 4100225001

Oplosmiddelhoudende premium houtbeschermingsbeits met zeer hoge vochtbescherming voor hout in buitentoepassingen

Art.nr. 4100225701

Decoratieve oplosmiddelhoudende premium vergrijzende beits voor buiten

Art.nr. 223420

Decoratieve universele oplosmiddelhoudende houtbeits met zeer hoge UV-bescherming, voor hout in buitentoepassingen

Art.nr. 4100264501

Beschermende decoratieve olie voor houten terrassen en tuinmeubelen

Art.nr. 208701

Oplosmiddelhoudende olie voor terrassen en schuttingen en andere bouwdelen uit WPC en bamboe

Art.nr. 150401

Speciale grondering voor het opfrissen van verweerd en vergrijsd hout

Art.nr. 766801

Duurzame matte houtbeits met uitstekende UV-bescherming voor hout in binnen- & buitentoepassingen

Art.nr. 4100240001

Houtbeits op basis van natuurlijke hars en lijnolie

Art.nr. 4100201505

Natuurbruin verfproduct zonder teerolie voor buitenhout

Art.nr. 4100769001

Weerbestendige matte olie voor terrassen en tuinmeubelen

Art.nr. 264003

Speciale reiniger voor verweerde, decoratief gelakte houten terrassen buitenshuis