• Welkom in het Remmers Experience Center!

  Klaar om het Experience Center te ontdekken? Maak een persoonlijke reis door onze interactieve showroom en trainingscentrum en raak onderweg vertrouwd met al onze producten en diensten.

 • Advies voor en door houtspecialisten? Wij doen het!

  Maak kennis met ons uitgebreide assortiment aan producten voor de houtbeschermingssector. Van verfsystemen voor houten gevelbekleding en industriële houtcoatings tot meubellakken en -beitsen; in ons Experience Center vindt u al onze systemen met hun toepassingen terug. Kom langs en laat u adviseren door onze houtspecialisten.

 • Verbinden. Inspireren. Informeren.

  Het Experience Center is de plek bij uitstek voor bestaande en nieuwe relaties om op de hoogte te blijven van de nieuwste productontwikkelingen in de sector. In de 1200 m2 centrale ontmoetingsruimte zetten we in op interactie en beleving voor vakspecialisten, architecten en opdrachtgevers.

 • Vloeren zonder zorgen? Wij doen het!

  Het Experience Center is de plek bij uitstek voor onze partners om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de vloerenbranche. Maak niet alleen kennis met onze producten, maar leer ook de nieuwste technieken en trends in theorielokalen en praktische demoruimtes.

In het Remmers Experience Center in Apeldoorn zijn onze divisies vertegenwoordigd in aparte ruimtes, waar onze experts u begeleiden en opleiden naar de beste totaaloplossing. We adviseren u graag op onze expertisegebieden: Houtbescherming, Vloercoatings, Roofing en Bouwbescherming.

U kunt bij ons terecht voor basistrainingen voor vakspecialisten, trainingen op maat en seminars in onze theorielokalen en praktische demoruimtes. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste technieken, normeringen en trends in uw sector.

Benieuwd? Maak alvast een virtuele tour doorheen ons Experience Center. Ontdekt u welke kast geopend kan worden?

Opgelet: het Experience Center is enkel geopend op afspraak voor professionals. Bel of mail ons om een bezoek te plannen.

©

Interesse in bijkomende opleidingen? Neem een kijkje in onze kalender of boek een training op maat!

Een trefpunt voor alle sectoren

We hebben ons Experience Center opgedeeld in diverse divisies: houtbescherming, vloercoatings, roofing en bouwbescherming. Voor iedere divisie zijn er zowel les- als praktijklokalen ingericht en kunt u uitgebreid kennismaken met onze producten.

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

Een trainingsdag in het Experience Center van Remmers in Apeldoorn is een unieke, interactieve leerervaring. Een trainingsdag bestaat in de meeste gevallen uit een theorie- en praktijkdeel. U krijgt les in het theorielokaal, daarna gaat u zelf aan de slag in onze praktische demoruimtes.

Wij verzorgen uiteraard de koffie, thee, fris en een uitgebreide lunch. Hebt u na afloop een bewijs van deelname nodig? Ook dat bezorgen we u graag!


Liever een trainingsdag op maat van uw bedrijf?

Kunt u de gewenste training niet vinden in ons aanbod? Op verzoek verzorgen we maatwerktrainingen in ons trainingscentrum. We passen het lesprogramma altijd volledig aan op uw wensen en behoeften. Wit u meer weten over de mogelijkheden voor een training op maat? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons. Samen zorgen we ervoor dat de deelnemers op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends in hun sector

2023 in cijfers

Wanneer mogen wij u ontvangen?
0

Seminars, trainingen op maat, netwerkborrels & meer

0

Deelnemers & bezoekers

0

Kopjes koffie

Wij ontvangen u graag! Ook digitaal.

Neem een kijkje via deze 360° virtuele tour, en stap binnen in het Remmers Experience Center.

Interesse in een bezoek, of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom bij ons langs voor een kop koffie en ontdek de verschillende ruimtes en mogelijkheden. Tot binnenkort?

Bekijk het Experience Center in 360°

©