Verbinden. Inspireren. Informeren.

Welkom in het Remmers Experience Center!

Maak een persoonlijke reis door onze interactieve showroom en raak onderweg vertrouwd met al onze producten en diensten. Onze divisies zijn vertegenwoordigd in aparte ruimtes, waar u door onze experts geadviseerd en begeleid wordt naar de beste totaaloplossing. Ook kan u bij ons terecht voor opleidingen op maat en seminaries in onze theorielokalen en praktische demoruimtes. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in uw sector.

Interesse in bijkomende opleidingen? Neem een kijkje in onze kalender voor trainingen en seminars. Of boek vandaag nog uw training op maat!

©

Houtbescherming

Maak kennis met ons uitgebreid assortiment aan producten voor de houtsector. Van verfsystemen voor houten gevelbekleding en industriële houtcoatings (Induline), tot lakken en beitsen voor de professionele vakman: u vindt hier al onze systemen met hun toepassingen terug. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en laat u adviseren door onze houtspecialisten.

Kunstharsvloeren

Het Experience Center is de plek bij uitstek voor onze partners om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de vloerenbranche. Ze maken dus niet enkel kennis met onze producten, maar leren ook de nieuwste technieken en trends in theorielokalen en praktische demoruimtes.

©
©

Bouwbescherming

Laat u inspireren door onze internationale referentieprojecten, maak kennis met ons uitgebreide productgamma en vuur uw vragen af op één van onze bouwexperts. Wij bieden ook opleidingen aan op maat van uw bedrijf. Van hydrofoberen tot betonherstel, bij ons leert u alles over de nieuwste evoluties in de sector.

©