Industrial hall for car components©

Industrievloeren

Mechanische belasting door snelle en economische coatings

Industrievloeren - vloeren met verschillend gebruik

In vrijwel iedere industriesector ligt een gespecialiseerde industrievloer. Remmers produceert al jarenlang dé specialistische producten voor vloeren in bijvoorbeeld de automobielindustrie en machinebouw, maar ook in veel andere takken van de industrie waarin de vloeren aan specifieke eisen moeten voldoen. Heeft u vragen over onze vloercoatings voor de industrie of wilt u weten bij welke dealers u de Remmers vloercoatings haalt? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsvloer coaten

Belangrijke succesfactoren van de vloercoatings van Remmers zijn met name de hoge bestendigheid en kwaliteit die ze uw vloeren geven. Verkeer, schuren, stoot- en puntbelasting zijn de meest voorkomende mechanische belastingen waar een vloer mee te maken krijgt. Om ervoor te zorgen dat uw vloer hiertegen bestand is, dient u het type vloersysteem en de aanbrengwijze af te stemmen op de te verwachten belasting.

Vloercoatings met chemische bestendigheid

Chemische bestendigheid vandaag de dag steeds belangrijker. In de industrie gebruikt men vaak talrijke chemicaliën die de vloer mogelijk zwaar belasten. Denk hierbij aan oliën, vetten, brandstoffen, oplosbare zouten, verschillende logen, sterk etsende zuren en agressieve reinigingsmiddelen. In het assortiment industrievloeren van Remmers vindt u diverse vloeistofdichte vloercoatings die ervoor zorgen dat de vloer veilig is en aan alle geldende eisen en wetten voldoet.

Werkplaats vloercoating

De vloer op een werkplaats moet bestand zijn tegen de belasting van onder andere zware machines, chemische stoffen en dagelijkse slijtage. Een werkplaats vloercoating is daarom een ideale oplossing om een duurzame en veilige werkvloer te creëren. Zo is de vloer bestand tegen de eerdergenoemde soorten belasting, erg eenvoudig te reinigen én zorgt hij voor een veilige werkomgeving.

Kies uit verschillende kleuren en afwerkingen om de werkplaatsvloer aan te passen aan de toepassing en de omgeving. Dit maakt de werkplaats niet alleen praktischer, maar ook aantrekkelijker en representatiever.

Verschillende soorten industrievloeren

Met de industrievloersystemen van Remmers creëert u eenvoudig een veilig werkbare vloer voor iedere soort industrie. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk de diverse vloeren hieronder:

Onze producten voor industrievloeren

Industrievloeren

21 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 636103

Transparante grondering- en epoxyhars

Art.nr. 093611

Snelle grondering voor mat vochtige ondergronden

Art.nr. 091611

Speciale grondering verdraagzaam met alle ondergronden

Art.nr. 698111

Gepigmenteerde gietvloer

Art.nr. 680211

Taai harde coating

Art.nr. 142711

Transparante grondering en epoxyhars voor systemen met verplichte toelating

Art.nr. 142511

Chemisch bestendige, scheuroverbruggende coating

Art.nr. 122413

Gepigmenteerde primer en basislaag

Art.nr. 440525

Vuurgedroogd kwartszand

Art.nr. 440725

Vuurgedroogd kwartszandmengsel

Art.nr. 675225

Mengsel van vuurgedroogd kwartszand

Art.nr. 674203

Mineraal instrooimateriaal

Meer weten over high Performance Industrievloeren?

Verdere informatie over industrievloeren vindt u in onze brochure

Download

©