Coatings for Windows & Doors©

Verfsystemen voor kozijnen/houten bouwelementen

Induline Premium Coatings

Induline impregneringen zorgen voor de noodzakelijke bescherming tegen houtverkleurende en houtaantastende schimmels, alsmede aantasting door termieten en insecten. Bovendien biedt het bescherming op de gevoeligste plekken bij houten kozijnen. Deze bescherming is uitermate belangrijk voor een langere levensduur van de houten kozijnen.

Induline gronderingen zorgten voor een uitstekende hechting van de aan te brengen coating met de ondergrond. Dat is de basisvoorwaarde voor duurzame oppervlakken. Bovendien beschikt Induline grondering afhankelijk van de oppervlakteafwerking of houtsoort over verschillende eigenschappen.

Induline voorlakken zijn gemaakt voor industriële toepassingen vooral door flowcoaten. Bovendien ontstaat er een optimale bescherming tegen vocht van het houtoppervlak. Bij verwerking met de hand, huisdeuren en problematische houtsoorten zijn spuitkwaliteiten verkrijgbaar, die een zeer goede isolerende werking beschikken.

Induline aflakken zorgen voor een lange onderhoudsinterval. Het gehalte en de kwaliteit van het bindmiddel bepalen de deugdelijkheid van de verf en de levensduur van het hele oppervlak.

Vooral bij houten bouwdelen in lichte houtsoorten bestaat steeds vaker de wens om deze elementen zo natuurlijk mogelijk te houden. Met de watergedragen natuureffectlak Induline NW-740/05 kunnen kozijnen, hout-alu kozijnen, veranda’s en voordeuren verfraaid worden.

De combinatie van hout en aluminium maakt van elk kozijn een stevig element. Aan de binnenkant zorgt het hout voor welzijn en comfort, langs de buitenkant zorgt het aluminium voor een bescherming tegen de verschillende weersinvloeden en dit bijna zonder onderhoud. Gezien het feit dat de houten oppervlakken niet direct worden blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden, blijven de oppervlakken zeer transparant en voelen ze aan als kostbare meubels.

Een houten voordeur – visitekaartje van het huis – is het belangrijkste decoratie element van de voorgevel. Het oppervlak van deze deur wordt dagelijks blootgesteld aan mechanische belastingen. De ééncomponentige kwaliteitsvolle topcoatings van Remmers zorgen voor iets nieuws.

Tot deze categorie behoren aanvullende en speciale producten uit ons assortiment, die voor wat betreft de toepassing universeel of in combinatie met andere houtproducten verwerkt kunnen worden.

Intensieve controle

Gecertificeerde en bewezen kwaliteit

Het accent bij de ontwikkeling van coatings voor kozijnen en deuren ligt bij de duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij de tientallen jaren ervaring op de markt op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en toepassing alsmede inzicht in de grondstoffenmarkt, kunnen wij deze zekerheid garanderen.
Om de prestaties van onze coatingssystemen te waarborgen, worden er regelmatig testen uitgevoerd door gerenommeerde instituten. Aan de hand van uitvoerige processen worden daar de duurzaamheid alsmede ecologische onschadelijkheid van onze producten gecontroleerd en onder strikte voorwaarden getest.

Het resultaat

Met de duurzame Remmers coatingssystemen kiest u voor betrouwbaarheid!

©

Design & deskundigheid op alle gebieden

Knowhow gecombineerd met design
Met de Induline coatingssystemen beschermt Remmers houten kozijnen en deuren niet alleen duurzaam, maar wordt bovendien aan de vele designeisen wat betreft kleur, uitstraling en gevoel tegemoet gekomen.

Coating met een gepersonaliseerd design
Zeer briljant, hoog transparant, geolied, gelakt of in opvallende kleuren - Induline premium coatings biedt een breed scala aan mogelijkheden om kozijnen en deuren te coaten geheel volgens uw eigen unieke voorstelling.

Hout met een speciale touch
Het aanvoelen van de coating is zeer divers: van betonlook en een natuurlijke uitstraling van het hout tot een vullende verf.

Moderne oppervlakken - in één collectie
Alle Remmers coatings voor kozijnen en deuren zijn samengebracht in 5 kleurenwaaiers om een complete collectie te vormen. De kleuren voor "Kozijnen en deuren van naaldhout", "Kozijnen en deuren van loofhout", "Hout-alu kozijnen", "Huisdeuren" en "Verven met een natuurlijk effect op maathoudende bouwdelen" zijn samengebracht in een praktische map met decoratieadvies die is bedoeld voor de verschillende ondergronden. Dankzij deze stalen kan u gemakkelijk uw keuze maken.

Hier begint de toekomst

Competentiecentrum houtoppervlakken

Dankzij de technische mogelijkheden van het competentiecentrum kunnen we de productsystemen voor de toekomst ontwikkelen, die exact voldoen aan de individuele eisen en wensen van onze klanten. De volgende gebieden worden daar onderzocht en ontwikkeld:

  • Het nieuwe Remmers competentiecentrum in Löningen verbindt op meer dan 2.500 m² de belangrijkste gebieden van onze dagelijkse klantgeoriënteerde werkzaamheden
  • Internationaal toepassingstechnische ruimte, klanten- en servicecentrum alsook scholing onder één dak
  • Het nabootsen van alle parameters bij de klant door realistische simulatie, gericht op de praktijkeisen met regelbare klimaatzones
  • De modernste installaties met de volautomatische 6-assige lakrobot met 3D-erkenning als hoogtepunt
  • Versnelde ontwikkeling van nieuwe laksystemen
  • Kennisoverdracht in een geïntegreerde scholings- en conferentieruimte

Meer informatie

©

Verfsystemen voor kozijnen en houten bouwelementen

65 producten gevonden
  Alle filters weergeven

Weergave:

Art.nr. 721001

Watergedragen beits met een zeer goede vloeiing voor kozijnen, deuren en andere waardevolle houten bouwdelen

Art.nr. 720001

Watergedragen lak voor kozijnen, deuren en andere waardevolle houten bouwdelen

Art.nr. 377605

Watergedragen bescherming tegen houtrot en blauwzwam

Art.nr. 348805

Watergedragen grondering met bescherming tegen houtrot en blauwzwam

Art.nr. 249105

Watergedragen, witte grondering met filmconservering

Art.nr. 347820

Watergedragen witte primer met filmconserveringsmiddel

Art.nr. 163320

Watergedragen, transparante isolerende vuller voor flowcoaten en dompelen

Art.nr. 345305

Watergedragen, transparante isolerende vuller voor spuitapplicatie

Art.nr. 163620

Watergedragen, transparante isolerende vuller voor verwerking door middel van spuiten

Art.nr. 390060

Watergedragen, dekkende isolerende vuller voor spuitapplicatie

Art.nr. 390205

Watergedragen effectlak (metallic) voor spuitapplicatie

Art.nr. 1791820

Watergedragen dekkende isolerende grond- en tussenlaag voor spuittoepassingen

Maenner-Meeting-Kaffee ©

Advies bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingstechnieken

Dichtbij de klant, op alle vlakken

Onze lange ervaring heeft ons geleerd dat competent advies en oplossingen die samen gevonden worden het toelaten omakkelijk een doel te bereiken. Vooral in het domein van oppervlaktebehandeling is de kwalificatie en de kennis van de raadgevers cruciaal. Het is daarom dat onze experten uw ondersteunen in de keuze van producten, de selectie van het materiaal en het productieproces.

Advies inzake nieuwe applicatietechnieken
Zou u graag de oppervlaktebehandeling of de applicatietechniek die u gebruikt in uw bedrijf aanpassen of reorganiseren?Onze applicatietechniekers assisteren u graag bij de keuze van installaties en bij de opstelling van uw productieprocessen.Wij verkopen natuurlijk geen afwerkstraten,maar we hebben wel contact met de belangrijkste fabrikanten in Europa. Onze techniekers kunnen u dus belangrijke informatie geven om u te helpen bij uw project of investeringsbeslissingen:

  • U vermijdt dure en niet noodzakelijke investeringen en u plant uw processen op een efficiënte en goedkope manier!
  • Wat heeft er in het verleden al gewerkt - of niet - bij andere klanten?
  • Welke afwerkstraten kunnen gebruikt worden bij Induline Premium Coatings?
  • Voor de uiteindelijke beslissing om over te gaan tot investeren, is het misschien mogelijk om een afwerkstraat (verf/lak/beits) te gaan bekijken in het Remmers competentiecentrum, bij een klant of in de gebouwen van de fabrikant?