©

Lakken en beitsen

Compleet assortiment voor binnenhout

Productsystemen voor ambachtelijk en industrieel afwerken van hout binnen - voornamelijk voor verwerking door middel van spuiten. Hoogbestendige, oplosmiddelhoudende PUR-lakken, milieuvriendelijke en krachtige Aqua-lakken, oliën en was en daarop afgestemde beitsen voor het kleuren van hout.

Met de Remmers Aqua-lakken heeft de timmerindustrie en bedrijven gespecialiseerd in het industrieel coaten van hout een compleet programma van watergedragen lakken ter beschikking, die een uitstekend alternatief zijn voor de oplosmiddelhoudende 2K-binnenlakken.

Het twee-componenten PUR-laksysteem is speciaal ontworpen voor het lakken van hout in woon- en slaapkamers, keuken- en badkamermeubelen, interieurbouw, winkel- en beursinrichtingen, scheepsinterieur. Bovendien is het een eenvoudige oplossing voor het lakken van glas, verschillende kunststoffen en metalen.

Met olie en was op natuurlijke basis biedt Remmers een perfect alternatief voor conventionele lakken voor het volledige interieur, voor houten vloeren en voor het afwerken van houten trappen.

Met het uiterst flexibel beitssysteem van Remmers zijn er met betrekking tot de kleuren geen grenzen meer - dankzij het individuele, modulaire principe. Met slechts 3-4 verschillend gekleurde basisbeitsen, die naar keuze kunnen worden gemengd of indien nodig lichter kunnen worden gemaakt, heeft u de mogelijkheid om verschillende kleurnuances van houtbeitsen te creëren, speciaal afgestemd op de houtsoort.

©

Remmers compententiecentrum voor hout

In onze compententiecentra hebben we de mogelijkheid om samen met onze klanten alle ambachtelijke en industriële laktoepassingen te simuleren.

Competentiecentra? Inderdaad! Aangezien Remmers niet alleen thuis is in houtbewerking, maar met de dochteronderneming Remmers Industrielacke GmbH ook een belangrijke leverancier is van lakken aan de Europese meubelindustrie, heeft de Remmers Groep twee competentiecentra ter beschikking. Eén met een focus op ambachtelijke methodes en de tweede bij de dochteronderneming "Remmers Industrielacke" voor industriële toepassingen.

Op die manier kunnen we garanderen dat we al onze klanten, ongeacht de grootte van het bedrijf, een perfecte technische ondersteuning kunnen bieden!

Wij groeien samen met onze klanten!

Meer informatie

Lakken en beitsen

59 producten gevonden
  Alle filters weergeven

Weergave:

Art.nr. 386220

Universeel toepasbare lichtechte acryllak voor 1K of 2K verwerking

Art.nr. 195005

Lichtechte 2K-vuller voor hout met halfopen tot gesloten poriën

Art.nr. 185720

2K lak met een zeer snelle droging en lange verwerkingstijd

Art.nr. 197205

Zeer krasvaste, goed vullende 2K lak

Art.nr. 194105

Zeer matte 2K PUR lak met anti-vingerafdrukeffect, zelfs op donkere ondergronden

Art.nr. 195705

Twee-componenten lak voor natuurlijke hout-effecten op lichte en donkere houtsoorten

Art.nr. 196105

Lichtechte 2K-topcoat voor vlamvertragende hoogglansafwerkingen

Art.nr. 513205

Gepigmenteerde twee-componenten spuitvuller, zeer goed te schuren

Art.nr. 513801

Hoogglanzende 2K-afdeklak met uitstekend standvermogen, snel polijstbaar

Art.nr. 197501

Lichtecht isocyanaat voor het uitharden van PUR-lakken

Art.nr. 513903

Isocyanaat voor oplosmiddelhoudende PUR lakken

Art.nr. 195502

Snelle verdunning en reiniging van gereedschap