©

Designvloeren

Uniek en individueel ontwerp

De kunst op de vloer

In de industrie zijn kunststof vloersystemen van polyurethaan en epoxyhars al heel lang state-of-the-art. Dit komt vooral door de hoge belastbaarheid en de zeer tijdsefficiënte manier van verwerking. Vandaag de dag worden de enorm sterke vloeren, zowel in commerciële alsook in openbare en privégebouwen toegepast. Veel van deze nieuwe toepassingsgebieden profiteren van de decoratieve componenten van designvloeren. Ze zijn met het oog op kleur en structuur tot in de kleinste details voor iedereen persoonlijk op maat te realiseren. De vloersystemen bieden totaal nieuwe, ongekende ontwerpmogelijkheden voor architecten, aannemers en opdrachtgevers.

Zowel in commerciële ruimtes in de levensmiddelen- en mode-industrie, als in representatieve ruimtes als kantoren, conferentieruimtes en foyers, herkent men de decoratieve vloersystemen aan een optimaal loopcomfort, verhoogde antislip eigenschappen, de goede reinigingseigenschappen en de prettige woon- en werkomgeving.

Twee-kleuren techniek met een discreet marmereffect met een PUR-gietcoating. Scheuroverbruggend, UV-stabiel en flexibel voor ruimtes waaraan hoge optische eisen worden gesteld met een individueel karakter.

Twee-kleuren techniek met een 50/50 mengverhouding voor een contrastrijk marmereffect met een PUR-gietcoating. Scheuroverbruggend, UV-stabiel en flexibel voor ruimtes waaraan hoge optische eisen worden gesteld met een individueel karakter.

Scheuroverbruggende, UV-stabiele, flexibele gietcoating met contrastinstrooiing en een lichte structuur voor middelzware belasting. Keuze uit een mat of antislip oppervlak.

Designvloeren

20 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 636103

Transparante grondering- en epoxyhars

Art.nr. 680211

Taai harde coating

Art.nr. 142711

Transparante grondering en epoxyhars voor systemen met verplichte toelating

Art.nr. 600101

Watergedragen, gepigmenteerde grondering

Art.nr. 638101

Watergedragen, gepigmenteerde, zijdeglanzende sealer

Art.nr. 363301

Transparante, zijdematte sealer

Art.nr. 122413

Gepigmenteerde primer en basislaag

Art.nr. 622710

Vlokken in kleur voor het vol en zat instrooien

Art.nr. 440525

Vuurgedroogd kwartszand

Art.nr. 367306

Watergedragen, transparante, twee-componenten sealer

Art.nr. 634403

Nauwelijks vergelende transparante epoxyhars

Art.nr. 646184

Gekleurde vlokken voor contrastinstrooiing

Designvloeren Shop & Trade

Verdere informatie over Remmers coatingsystemen vindt u in onze brochure.