©

Altijd zekerheid met RIG

Bij Remmers begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen van moderne bouwprojecten en daarom bieden we met onze RIG een unieke garantie op afwerkingen met Remmersproducten. Deze garantie is het bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid in de bouw- en afwerkingenindustrie.

Wat is de Remmers International Guarantee?

De RIG is een verzekerde garantie die zekerheid biedt aan alle betrokken partijen: van gebouwbeheerder en applicateurs tot opdrachtgevers en investeerders. Deze garantie verzekert dat alle gebruikte Remmersproducten en technieken voldoen aan de hoogste standaarden, wat resulteert in duurzame en veilige bouwprojecten. Als aangesloten RIG-partner biedt u dus niet alleen een extra garantie aan uw klanten, maar profiteert u zelf ook van de garantie die wij u bieden.

©

De voordelen van een RIG-partner

De kracht van een succesvol bouwproject schuilt in de details en de deskundigheid van de alle betrokken partijen. Als RIG-partner geniet u van exclusieve voordelen die uw projecten naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe het partnerschap met Remmers u een voorsprong geeft in de bouwindustrie.

Verzekerde kwaliteit

Als RIG-partner gebruikt u producten en systemen die grondig getest en bewezen effectief zijn. Dit betekent een hogere standaard van werk voor uw klanten.

Gecertificeerde expertise

RIG-partners ontvangen uitgebreide training en certificering van Remmers. Dit verhoogt uw kennis, deskundigheid en betrouwbaarheid in de markt.

Financiële zekerheid

De RIG biedt financiële zekerheid aan uw klanten en opdrachtgevers, waardoor u vertrouwen wekt en u uw reputatie als betrouwbare partner versterkt.

Netwerk van professionals

Word onderdeel van een netwerk van gecertificeerde bedrijven. Dit zorgt voor samenwerkingsmogelijkheden en kennisuitwisseling.

Marketing en zichtbaarheid

Profiteer van verhoogde zichtbaarheid bij potentiële klanten door vermelding op de Remmers-website en in onze marketingmaterialen.

Langdurige relaties

Bouw langdurige relaties op met klanten door het leveren van gegarandeerde kwaliteit, uitstekende service en betrouwbaarheid.
©

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u ook een RIG-partner worden?

Om een RIG-partner te worden, is certificering vereist. Dit proces omvat training en evaluatie om te verzekeren dat uw bedrijf en medewerkers aan de Remmers-standaarden voldoen. Zodra u gecertificeerd bent, voegt u zich bij ons netwerk van deskundige applicateurs én profiteert van alle voordelen van de Remmers International Guarantee.

Neem contact met ons op

©

RIG - Gevel

De RIG voor gevels waarborgt een ongeëvenaarde bescherming en prestatie door het gebruik van de meest geavanceerde materialen en technieken. Dit garandeert dat elk gevelproject niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van tijd en milieu.

RIG - Gevel

RIG - Kelderafdichting

Bij Remmers richten we ons specifiek op kelderafdichtingsystemen onder de Remmers International Guarantee. Deze systemen zijn essentieel voor de integriteit en duurzaamheid van bouwwerken. Met producten zoals MB 2K en Kiesol MB, bieden we oplossingen die aan alle eisen van moderne kelderafdichting voldoen.

RIG - Kelderafdichting

Profiteren van onze RIG? Neem contact op!

De Remmers International Guarantee is meer dan alleen een kwaliteitszegel; het is een belofte van uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Word een RIG-partner en onderscheid uw bedrijf in de bouwsector. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de RIG en hoe u een gecertificeerde partner kunt worden. Sluit aan bij ons uitgebreide netwerk van specialisten.