©

Buitenhout dekkend

Met bijzonder lange levensduur

Bijzonder waardevolle houten bouwdelen zoals gevelbekleding, tuinmeubelen, ramen en deuren beschermt u het effectiefst met de weerbestendige houtbeitsen van Remmers. De optische mogelijkheden van een dekkende houtbeits voor hout en andere ondergronden binnen en buiten zijn nagenoeg oneindig.

Hoog gepigmenteerde, weerbestendige verven van Remmers zijn de trend. Dat heeft een goede reden: op basis van de uitstekende bescherming, zijn vaak lange onderhoudsintervallen mogelijk. Afhankelijk van de kleur en weersinvloeden zou pas na 10 jaar een onderhoudslaag nodig kunnen zijn. En omdat de oppervlakken weinig vuil opnemen, blijft veelvuldige reiniging binnen de perken. Ondanks de goede dekkracht laten de dekkende verven van Remmers het hout nog wel “ademen”, zodat opgenomen vocht weer snel uit het hout kan ontsnappen. Maar ook qua uitstraling maakt een dekkende verf indruk: de charme van Scandinavië, een trendy grijstint of tijdloos wit - dan wel een combinatie.

Dekkende verven

7 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 4100344001

Watergedragen grondering tegen het doorbloeden van houtinhoudstoffen

Art.nr. 542001

Hechtprimer voor metaal, PVC en hout, met corrosiebescherming & isolerend tegen houtbestanddelen

Art.nr. 4100360001

Watergedragen, goed dekkende, weerbestendige beits

Art.nr. 766501

Dekkende structuurbehoudende matte coating voor hout in binnen- & buitentoepassingen

Art.nr. 4100270501

Oplosmiddelhoudende dekkende gepigmenteerde alkydharslak als grond-,tussen- en deklaag

Art.nr. 304203

Watergedragen één-pot-systeem voor hoogwaardige houtconstructies buiten

Art.nr. 774483

Weerbestendige verf op waterbasis, metaalbeschermingsverf en gekleurde verf. Voor het aanbrengen van grond-, tussen- en eindlagen op hout, metaal en PVC.