©

Antislip vloeren

Veilige oppervlakteprofielen - van glad tot gestructureerd

Antislip vloeren van Remmers

Om veilig te werken is een goede, betrouwbare en schone vloer is essentieel, vooral bij industriële toepassingen. Waar normale gietvloeren niet bestand zijn tegen zware belasting of chemische stoffen zijn de antislip vloeren van Remmers dat wel. Hierdoor kunnen ze alles aan, van grote apparatuur tot thermische stress. Bovendien is er dankzij een veilig oppervlakteprofiel (van glad tot gestructureerd) een minimale kans op uitglijden. Bekijk de mogelijkheden en vind een antislip vloer voor een veilige, hygiënische en stevige werkomgeving.

Creëer de veiligste werkvloeren

Veiligheid en hygiëne staan in elke werksituatie voorop. De antislip vloeren van Remmers zijn oplosmiddelvrij en na verharding fysiologisch onschadelijk. Dit geeft de vloeren een ongekende kracht die goed van pas komt bij industriële panden. 

SR Floor 03 / 08 DF of SR Floor CQ 07 zijn bijvoorbeeld ideaal voor zware mechanische belasting. Bovendien hebben deze vloertypes een extra gestructureerd oppervlak, wat de kans op ongelukken tot een minimum beperkt. SC Floor CR 130 is speciaal ontworpen voor zware belasting op kleine wieltjes en is bovendien kortstondig bestand tegen temperaturen tot wel 130°C.

Onze vloersystemen onderscheiden zich door een hoge mechanische en goede chemische bestendigheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de vloeren beschadigen tijdens chemische processen. SC Floor 110 - 01 / 02 is bovendien bestand tegen temperaturen tot 110°C en dankzij de optionele instrooiing met kwartszand voldoet deze vloer aan de noodzakelijk vereiste antislip. SR Floor CR 120 - 01 heeft aanvullend een topsealer, waardoor de vloer temperatuurbestendig is tot wel 120°C.

Floor shooting November 2023 ©

Compleet te personaliseren

Iedere ruimte vraagt weer om een ander type antislip vloer. Daarom heeft Remmers verschillende vloeroplossingen die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Zo staat Remmers Crete PU-Beton bekend om zijn thermische, chemische en mechanische bestendigheid. Deze antislip vloer is gemaakt van een combinatie van watergedragen polyolemulsie en een uit polymeer MDI bestaande polyurethaanhars. Dat geeft de vloer zijn ongekende kracht.

De thermische belasting door hete vloeistoffen is voor vele kunststofvloeren gewoon te veel. Met Remmers Crete BL 120 als basislaag in combinatie met een optionele instrooiing met Kwartszand is het systeem temperatuurbestendig tot 110°C. Deze opbouw waarborgt bovendien de noodzakelijke vereiste antislip.

De thermische belasting door hete vloeistoffen is voor vele kunststofvloeren gewoon te veel. Met Remmers Crete BL 120 als basislaag in combinatie met een instrooiing met Kwartszand en vervolgens een topsealer is het systeem temperatuurbestendig tot 120°C. Deze opbouw waarborgt bovendien de noodzakelijk vereiste antislip.

Zware belasting op kleine wieltjes vormt de zwaarste belasting voor elke vloer. Voor deze speciale belasting is Remmers Crete RT 130 ontwikkeld. Deze weerstaat stoot- en slagbelasting en is ook kortstondig bestand tegen temperaturen tot 130°C. De onder rei te verwerken mortel kan ook op groter afschot worden gelegd.

Eenvoudig te reinigen antislip vloeren

Voor een veilige werkomgeving is het belangrijk de vloer goed te onderhouden. Dat is eenvoudig met de antislip vloeren van Remmers. Een antislip vloer is naadloos afgewerkt en daarom geschikt in onder meer de levensmiddelenindustrie, fabriekshallen en parkeergarages. Geen naden betekent ook dat vuil en stof geen plek hebben om zich op te hopen. De volledig egale vloer is in een mum van tijd te reinigen en er trekken bovendien geen chemische stoffen in het materiaal. Zo blijft de vloer jarenlang mooie én functioneel.

Getest door externe instituten

U wilt natuurlijk een vloer van uitstekende kwaliteit kunnen garanderen aan uw opdrachtgevers. Daarom zijn onze vloersystemen meermaals getest door verschillende externe instituten. Zij testen de kracht en bestendigheid van onze antislip vloeren. De vloeren van Remmers zijn uitstekend beoordeeld, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat onze antislip vloeren geschikt zijn voor de industrie, in welke branche uw klanten zich ook bevinden.

Kies uit verschillende kleuren en finishes

Het belangrijkste is natuurlijk dat de antislip vloer optimaal presteert, maar daarnaast is het vaak wenselijk hij er mooi uitziet. Daarom bieden we bij Remmers verschillende kleuren en finishes aan. Zo kiest u voor een gepigmenteerde coating in een mooie kleur. Ook gekleurd zand en instrooimateriaal behoren tot de mogelijkheden. Zo stelt u voor iedere klant die ideale antislip vloer samen. Geniet niet alleen van de kracht en duurzaamheid van een antislip vloer, maar ook van de mooie uitstraling.

Floor shooting November 2023 ©

Antislip vloeren

25 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 636103

Transparante grondering en epoxyhars

Art.nr. 090461

Universeel inzetbare, transparante epoxyhars

Art.nr. 363301

Transparante, zijdematte sealer

Art.nr. 363104

Transparante, slipvaste, zijdematte sealer

Art.nr. 363204

Transparante, slipvaste, zijdeglanzende sealer

Art.nr. 618611

Gepigmenteerde rolcoating of kopverzegeling

Art.nr. 665025

Gekleurd kwartszand

Art.nr. 127725

Gekleurd kwartszand

Art.nr. 440525

Vuurgedroogd kwartszand

Art.nr. 440625

Vuurgedroogd kwartszandmengsel

Art.nr. 664725

Art.nr. 664825

Speciale korrels

Een antislip vloer die zichzelf bewijst

Bij Remmers hebben we al meer dan twintig jaar ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardige veilige en praktische vloersystemen met antislip. Deze zijn geschikt voor parkeergarages, de voedingsmiddelenindustrie en andere industriële toepassingen. Dankzij ons ruime aanbod aan topcoatings en instrooimateriaal creëert u altijd de juiste vloer. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met onze antislip vloeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over high Performance Industrievloeren?

Verdere informatie over industrievloeren vindt u in onze brochure

Download

©