Steel rolls©

Vloercoatings

Professionele en duurzame vloercoatings voor industriële toepassing en ook voor particuliere ruimtes

Met de vloercoatings van Remmers creëert u diverse soorten duurzame, veilige en hygiënische vloeren voor industriële toepassingen. In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogwaardige vloercoatings, zoals sealers, gietvloeren, instrooivloeren en mortelvloeren.

Weet u niet zeker welk type vloercoating het geschiktst is voor uw project of wilt u meer weten over de kunstharsvloeren van Remmers? Neem dan contact op met onze adviseurs of vul de vloerenchecklist in en stuur hem naar ons op via info@remmersbv.nl.

De eisen aan een industrievloer voor de auto-industrie en machinebouw zijn zeer uitgebreid en daarom is het belangrijk om voor een duurzame en bovenal veilige vloer te kiezen. Daarnaast is het belangrijk dat een industrievloer een hoge mechanische belastbaarheid heeft en hij eenvoudig schoon te maken is. Lees via onderstaande button meer over onze industrievloeren.De mogelijkheden voor parkeergarages, van ondergrondse parkeergelegenheden tot parkeerdekken, zijn uiterst verschillend. Of het nu gaat om een kleine garage onder een woonhuis of een grote parkeergarage met meerdere verdiepingen bij luchthavens en winkelcentra, een parkeergaragevloer moet veilig en sterk zijn. Bekijk onze parkeergaragevloeren.

De vloercoatings van Remmers zijn niet alleen heel praktisch, maar tegenwoordig ook erg trendy. Kies bijvoorbeeld voor een gietcoating in één kleur, een spannende mix van verschillende kleuren of een opvallende instrooivloer met metallic effect. Met onze designvloeren creëert u een onderscheidend karakter voor bijvoorbeeld winkels, showrooms of woningen.

Om de veiligheid van werknemers en bezoekers in een winkel of werkplaats te waarborgen, is het essentieel om vloeren met slipgevaar veilig beloopbaar te maken. Dit doet u eenvoudig met een antislip vloercoating. Zo vormen stoffen zoals olie, water en stof geen risico voor de gladheid van de werkvloer. Van glad tot gestructureerd, Remmers biedt een passend oppervlakteprofiel.

In veel situaties moeten industrievloeren geleidende eigenschappen hebben. Deze speciale vloercoatings beschermen elektronische apparaten, machines en bouwdelen tegen elektrische lading en voorkomen het ontstaan van vonken. Daarmee bieden de ESD-vloeren van Remmers de perfecte basis om veilig en ontspannen te werken op zeer gevoelige plaatsen.

Een dampdoorlatende vloer bestaat uit verschillende lagen en materialen, zoals cement, epoxy of PU. De bovenste laag is een coating die vocht doorlaat, terwijl de onderste laag dient als waterdichte barrière tegen opstijgend vocht. U brengt de coating aan op een speciale ondergrond, die zorgt voor een goede drainage van waterdamp en vochtophoping onder de vloerbedekking voorkomt.

Vluchtige organische stoffen (VOS) hebben een slechte invloed op de kwaliteit van de lucht en de gezondheid. De emissiearme vloercoatings van Remmers voldoen aan de AgBB criteria en zijn daarom zeer geschikt voor werkplaatsen, ontvangst- en verblijfsruimtes in diverse industrieën. Kies uit zowel watergedragen coatings als polyurethaan en epoxy coatings voor uw vloer.

Onze gespecialiseerde vloersystemen voor de agrarische sector voldoen aan alle geldende eisen en wetten. We bieden een optimale oplossing voor vrijwel iedere toepassing binnen de agrarische sector, zoals voor koeienstallen, varkensstallen, (pluim)veehouderijen, akkerbouw, graanbouw, melkproductie of biogasproductie.

De voordelen van Remmers vloercoatings

De vloercoatings van Remmers zijn favoriet bij vele applicateurs, vanwege de vele voordelen. Met onze producten profiteert u onder andere van het volgende:

 • Uitgebreid assortiment aan vloercoatings voor diverse toepassingen
 • Veilige, hygiënische en naadloze vloeren
 • Zeer eenvoudig aan te brengen
 • Hoge belastbaarheid en instrooibaar met antislip vlokken
 • Stevige, krasvaste en slijtvaste toplaag voor een uitstekende bescherming
 • Vloercoatings in diverse kleuren én decoratieve instrooivlokken mogelijk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met vloercoatings van Remmers of wilt u weten hoe u onze producten het beste gebruikt? Neem dan contact met ons op via 055 303 4800 of info@remmersbv.nl.

Vloercoatings voor diverse toepassingen

Na een nauwkeurige analyse van de eigenschappen van de ondergrond, bepaalt u de geschiktste vloercoating. We verdelen de coatingsystemen onder in sealers, gietvloeren, instrooivloeren en mortelvloeren. Voor meer informatie over de diverse soorten coatings klikt u op het desbetreffende tabje:

©

Sealers hebben bij licht tot middelzwaar belaste vloeren een beschermende werking en bieden een gunstige prijs-prestatieverhouding tot 0,5 mm laagdikte.

Eigenschappen:

 • Betrouwbare bescherming (bijv. tegen zwakke zuren)
 • Volgt de ondergrondstructuur
 • Zuinig

Toepassing:

 • Licht tot middelzwaar belaste vloeren
 • Productieruimtes en magazijnen

©

Gietcoatings egaliseren kleine oneffenheden in de ondergrond. Verdeel het materiaal gelijkmatig en laat het vloeien, waardoor er een glad oppervlak ontstaat. De laag mag een dikte tot 3,0 mm hebben. Afhankelijk van het systeem, heeft u mogelijk een verankeringszaagsnede conform de informatie in het technisch merkblad nodig.

Eigenschappen:

 • Zelf nivellerend
 • Gepigmenteerd
 • Gemiddelde mechanische en chemische belasting
 • Egaliseert kleinere oneffenheden

Toepassing:

 • Ondergronden met een stroef oppervlak
 • Bij dynamische belasting

©

Een instrooivloer bestaat uit een gietbare basislaag, waarin u het instrooimateriaal (bijvoorbeeld kwartszand of hardkorn) vol en zat instrooit. Na verharding verwijdert u overtollig, niet gebonden materiaal en brengt u een top-sealer aan. De laagdiktes variëren tussen 1,5 en 9,0 mm. Afhankelijk van het systeem, heeft u mogelijk een verankeringszaagsnede conform de informatie in het technisch merkblad nodig.

Eigenschappen:

 • Hoge mechanische & thermische belastbaarheid (afhankelijk van het systeem)
 • Antislip oppervlak
 • Individiueel uitvoerbaar

Toepassing:

 • Natte cellen
 • Metaalindustrie
 • Levensmiddelenindustrie

©

De mortelvloer heeft het kleinste aandeel bindmiddel van de verschillende soorten coatings en heeft een fijn afgestemde vulstofzeeflijn. U brengt het mortelmengsel met een rakel aan en trekt het aansluitend glad met een spaan. De laagdikte is minimaal 4,0 mm. Afhankelijk van het systeem, heeft u mogelijk een verankeringszaagsnede conform de informatie in het technisch merkblad nodig.

Eigenschappen:

 • Mechanisch zwaar te belasten
 • Egaliseert grotere oneffenheden
 • Antislip vloer
 • Ook op hellingen toe te passen

Toepassing:

 • Ondergronden waar antislip nodig is
 • Ondergronden waar geen verdringingsruimte nodig is

Remmers Vloercoatings

Systemen voor bescherming en onderhoud

Vloercoatings

104 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 559006

Scheuroverbruggende beschermende coating

Art.nr. 636103

Transparante grondering- en epoxyhars

Art.nr. 090461

Universeel inzetbare, transparante epoxyhars

Art.nr. 093611

Snelle grondering voor mat vochtige ondergronden

Art.nr. 091611

Speciale grondering verdraagzaam met alle ondergronden

Art.nr. 607906

Zeer snel reagerende, transparante epoxyhars

Art.nr. 698111

Gepigmenteerde gietvloer

Art.nr. 680211

Taai harde coating

Art.nr. 455102

Zelfklevend koperband

Art.nr. 667111

Watergedragen geleidende coating

Art.nr. 697626

Elektrisch geleidende coating

Art.nr. 666831

ESD-coating

Checklist vloeren

Met behulp van deze checklist kunnen de vereisten voor de vloercoating worden samengesteld.