Modern house concrete©

Gevelbetimmering

Trendsettend en vernieuwend

Onze ambitie is uw toegevoegde waarde

Met name in de architectuur is de keuze van de juiste kleur van bijv. kozijnen, deuren, gevelbetimmeringen bepalend, omdat hier voor een veel langere houdbaarheidsdatum geldt dan wat bijvoorbeeld in de mode is en kleurdiversiteit alsmede bewuste kleurstelling een van doorslaggevend verkoopargument is.

De kleur van de verschillende bouwelementen bepaalt niet alleen in hoge mate de uitstraling van de architectuur, maar ook het stemmingsbeeld. Het spanningsveld van een kleurstelling ligt tussen licht en donker, actief en passief alsmede warm en koud.

Met name daarom moet bij de keuze van de gebruikte kleur en het constructiemateriaal hout, de kleur een centrale rol spelen bij de bestekomschrijving voor de opdrachtgever. Vooral met deze enorme vele mogelijkheden in kleurstelling willen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen van de verschillende ruimtes en kamers in uw woning of gebouw, zodat een ieder zich in zijn of haar huis comfortabel verzorgd, prettig en veilig voelt.

Trends en toekomstgerichte kleurstellingen afgestemd en op de juiste manier gedoseerd op de mogelijkheden van uw architectuur voor gevelbetimmeringen zijn doelgerichte en verkoopondersteunende maatregelen zonder compromis aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Wij zijn gaarne bereid om in nauwe samenwerking tussen architect en ontwerper u bij de keuze voor kleur innovatief van advies te voorzien en dit met uw leverancier af te stemmen, zodat een perfecte harmonie in kleur voor uw object gegarandeerd is.

Het bij elkaar brengen van niet maathoudende, beperkt maathoudende en maathoudende houten bouwdelen bestaande uit verschillende houtsoorten en verwerkingstechnieken vereist een op elkaar afgestemd systeem en heldere uitleg, die we graag met u willen vastleggen om de perfecte in elkaar over lopende industriële en handmatige beschermingssystemen te veilig te stellen.

De naleving van uw exclusief gekozen kleuren bij uw leverancier wordt door intensieve ondersteuning op locatie, samenwerking en permanente controle van de productieprocessen door ons, gewaarborgd.

De constante dialoog tussen u en uw leverancier is voor ons als Remmers een absolute voorwaarde om niet bij de huidige stand der techniek achterover te leunen, maar ook nieuwe ontwikkelingen en trends tijdig op te pakken en te gebruiken om u en uw opdrachtgever volledig tevreden te stellen.

Van statisch belaste bouwdelen tot en met de kwastkwaliteit voor uw opdrachtgever, scholingsmaatregelen voor alle relevante toepassingsgebieden en constante doorontwikkelingen in ons laboratorium, krijgt u van ons een innovatieve, individuele ondersteuning, die u alleen door een familiebedrijf kan worden geboden.