©
Onderwerp: Bouwbescherming/Kunststofvloeren

RIG Kelderdichting

vrijdag, 25.06.2021

10 jaar productsysteemgarantie

Remmers International Guarantee (afgekort: RIG) is een programma waarin gecertificeerde partnerbedrijven toegang krijgen tot een brede waaier aan voordelen en extra diensten. Onder meer dankzij de 10-jarige productsysteemgarantie slagen zij er sneller in om zich in de gratie te spelen van opdrachtgevers. Dat schept namelijk een sterke vertrouwensband en maakt gecertificeerde verwerkers aantrekkelijker om zaken mee te doen. Remmers biedt dit keurmerk enkel aan een exclusieve kring van bedrijven, die zich in de loop der jaren op kwalitatief vlak onderscheiden hebben. Gratis opleidings- en trainingsvoorzieningen, individueel advies door experten van Remmers en een verscheidenheid aan marketing- en commercialiseringstools, zijn slechts enkele van de aanvullende voordelen.

Eendracht maakt macht

Het RIG-programma van Remmers komt voort uit een verlangen om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden. Daar waar het bedrijf in het verleden enkel ad hoc-oplossingen bood voor specifieke problemen, slaagt Remmers er dankzij een kwalitatief RIG-netwerk in om steeds meer totaaloplossingen voor een heel project te bieden aan klanten. Deze toegenomen efficiëntie is een win-win situatie voor zowel fabrikant, verwerker als opdrachtgever. Momenteel zet Remmers het netwerk op, om ervoor te zorgen dat gezamenlijk de volgende stap naar een integrale aanpak genomen kan worden.

Bedi Vochttechniek eerste officiële RIG-lid

Sinds 25 juni 2021 mag ook Bedi Vochttechiek zich officieel het eerste lid noemen van de RIG-familie. Het bedrijf uit Schimmert is sinds 1995 gespecialiseerd in vochtbestrijding, kunstharsvloeren, restauratiewerkzaamheden aan monumentale panden en betonreparatie. Daarbij biedt het gepaste oplossingen aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bedi Vochttechniek werkt al jaren constructief samen met Remmers en levert daarbij steeds kwaliteitswerk af. Daarom kon een bekroning op het harde werk niet uitblijven.

  • ©
  • ©
  • ©
  • ©