Fassadeninstandsetzung ©

Reiniging

...want vuil is geen bescherming

Vuilkorsten ontsieren gevels en zijn bovendien geen goede bescherming voor een gevel. Een laag vuil is op basis van de grote innerlijke oppervlakte een goed absorberende laag voor vocht en schadelijke stoffen. Deze reageren meestal op de onderkant van de korst en zijn de oorzaak van schade aan het gebouw, zelfs wanneer dat aanvankelijk onzichtbaar onder de korst verborgen is.

De werking van zure reinigers komt in principe altijd op hetzelfde neer: de zuurcomponent dringt door de vuilkost heen of komt achter de korst en zorgt ervoor dat die oplost. De tenside zorgt ervoor dat het oppervlak bevochtigd kan worden, het vuil ingekapseld en kan worden afgewassen. Remmers BFA werkt anders en eenvoudig in gebruik. Het dient voor het verwijderen van alle soorten biologische vervuiling en als preventieve bescherming tegen nieuwe bacteriële kolonisatie.

De Remmers rotec-wervelstraaltechniek is een consequente verdere ontwikkeling van de zogenaamde "Jos"-systeem: de efficiëntie van de reiniging is hetzelfde gebleven, maar slijtage van de nozzle is aanzienlijk verminderd.

Reiniging

9 producten gevonden
 

Weergave:

Clean WR

Art.nr. 0675

Mild zure reiniger

Clean AC [basic]

Art.nr. 0672

Zure reiniger

Vuiloplosser

Art.nr. 0671

Tensideoplossing voor het verwijderen van vuil, vuilkorsten, stof, olie en vet

Clean FP

Art.nr. 0666

Reinigingspasta voor het verwijderen van vele soorten vervuiling

AGE

Art.nr. 1368

Afbijt & graffitiverwijderaar

Groene aanslagverwijderaar

Art.nr. 0676

Speciale reiniger voor het verwijderen van algen op terrassen, tegels, klinkers en metselwerk

BFA

Art.nr. 0673

Bactericide, fungicide en algicide werkend combinatieproduct voor het het reinigen en gronderen van bouwmaterialen met groene aanslag of risico op aangroei

rotec Glaspoedermeel

Art.nr. 5280

Zacht Rotec straalgranulaat, niet gevaarlijk voor silicose, niet schadelijk voor het milieu

Algenverwijderaar

Art.nr. 89673

Bestrijding van groene aanslag