• Bouwbescherming & Kunststofvloeren

    Als toonaangevende leverancier van bouwbeschermingssystemen beschikt Remmers over een uitgebreide expertise voor wat betreft het in stand houden en beschermen in de bouw

  • Power Protect [eco]

    Duurzame schimmelsanering volgens het [eco]-principe

Vocht is de oorzaak van nagenoeg alle soorten van schade aan gebouwen. Daarom hangt de levensduur van een gebouw ook af of het ook waterdicht is. Dit geldt niet alleenl voor daken en gevels, maar ook voor funderingen en met name kelders. Een van de belangrijkste voorwaarden voor een kwalitatief intact gebouw is daarom dichte en droge wanden.

Professionele en duurzame vloercoatingsystemen voor commercieel en privégebruik is een kerncompetentie van Remmers. Derhalve is ons assortiment producten en systeemoplossingen uitgebreid en individueel.

Ondanks een hoge kwaliteit en bestendigheid van beton kunnen door milieu-invloeden of productiefouten schade ontstaan, waardoor onderhoud, reparatie en bescherming noodzakelijk zijn.

De gevel, zo wordt gezegd, is het gezicht van het gebouw. Eigenlijk heeft de gevel het grootste aandeel in de uitstraling en het aanzien van een gebouw, maar bovenal zijn gevels net zo bijzonder en uniek als een gezicht. En precies zo individueel worden onderhouden en beschermd.

Zonder enige twijfel is monumentenzorg de koningsklasse van het behouden en onderhouden van gebouwen. Of het nu gaat om een gedetailleerde analyse van de toestand van een gebouw ter plaatse door de deskundige adviseurs van Remmers of speciale productoplossingen voor een duurzame bescherming van gebouwen - het aanbod van Remmers is veelzijdig.

Schimmels in de woningen en gebouwen zijn lastig en vormen een gevaar voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om schimmels volledig te verwijderen. Onze speciale schimmelsaneringssystemen zijn geschikt voor elke toepassing en bestrijden niet alleen schimmels, maar voorkomen bovendien nieuwe schimmelvorming.

Een binnenisolatie verandert het thermisch en hygroscopisch gedrag van bestaande constructies. Naast condensatieproblemen moet rekening worden gehouden met de gewijzigde droging van de constructie.

In onze R&D-afdelingen stellen wij meer dan 80 vakmensen te werk, die elke dag opnieuw toekomstgerichte, milieuvriendelijke en duurzame productsystemen ontwikkelen. Hier vindt u een overzicht van alle producten op het gebied van gebouw- en vloerbescherming.

Bouwbescherming / kunststofvloeren

272 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 1810

Oplosmiddelvrij, verstevigend verkiezelingsconcentraat 1K

Art.nr. 3008

Speciale grondering voor kritische ondergronden

Art.nr. 3014

Multifunctionele bouwafdichting Verenigt de eigenschappen van een flexibele, scheuroverbruggende, minerale afdichtingsmortel (MDS) en bitumen afdichtingscoating (PMBC) (U-bericht volgens DIN EN 15814)

Art.nr. 0886

Oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde bitumenafdichting met rubber vulstoffen, 2K

Art.nr. 0888

Hoogwaardige, scheuroverbruggende, kunststofgemodificeerde, bitumenafdichting met polystyrol, 2K

Art.nr. 0870

Oplosmiddelvrije, kunststofgemodificeerde bitumenafdichting met rubber vulstoffen, 1K

Art.nr. 5071

Hoogwaardige premium afdichtingsband van TPE-gecoat, elastisch en stabiel polypropyleenvlies

Art.nr. 5017

Zeer elastisch, zelfklevend butylrubber afdichtingsband op polupropyleenvlies

Art.nr. 0823

Zwaar te belasten, drielaagse beschermingsmat met ontkoppelingsfunctie

Art.nr. 4350

Speciale flens + lijm voor het afdichten van doorvoeren

Art.nr. 0430

Starre minerale afdichtingsmortel met een hoge sulfaatbestendigheid

Art.nr. 0405

Starre, minerale afdichtingsmortel voor nieuwbouw

Art.nr. 0445

Flexibele afdichtingsmortel 1K

Art.nr. 0429

Snel afbindende slurry en spachtel als afdichtingsmortel met een hoge sulfaatweerstand

Art.nr. 0426

Afdichtingsmortel met een hoge sulfaatweerstand

Art.nr. 0423

Snel afbindende dichtspachtel

Art.nr. 0428

Minerale afdichtingspleister

Art.nr. 5590

Scheuroverbruggende beschermende coating