©

In Apeldoorn en Gelderland

Laat snel uw kelder dichten

Natte en vochtige kelders zijn een bekend fenomeen in Nederland. Gemiddeld ligt een kwart van Nederland onder het zeeniveau, waardoor wateroverlast een veelvoorkomend probleem is. Dat geldt ook voor woningen in de wijde omgeving van Apeldoorn. Een lekke kelder is absoluut te vermijden en heeft ook veel nadelen. Denk maar aan de gezondheidsrisico’s die verbonden zijn aan bijvoorbeeld schimmelvorming.

Wilt u een definitief einde maken aan vocht of water in uw kelder in regio Apeldoorn? Bij Remmers nemen wij het hele project voor onze rekening en garanderen wij u van het beste resultaat. Wij werken enkel samen met lokale verwerkers, zodat u op de snelste en meest efficiënte manier geholpen wordt.

Snelle en efficiënte service

Kelder waterdicht maken Apeldoorn

Een waterlek in de kelder hoeft geen probleem te zijn. Bij Remmers bieden wij u een geschikte oplossing op maat aan. Wij werken enkel samen met gecertificeerde vakmensen die actief zijn in uw regio. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt bijstaan in Apeldoorn of regio Gelderland. De een oplossing om uw lekke kelder in Apeldoorn snel weer waterdicht te maken. De voordelen van een waterdichte kelder in een notendop:

  • Geen schimmel meer in huis en een gezondere leefomgeving
  • Langdurige bescherming tegen radongas
  • Sterke daling van de energiekosten
  • Meerwaarde van uw woning bij een eventuele doorverkoop

Een extra ruimte die je kan inrichten als leefruimte of opslagplaats Wie kiest voor Remmers, die kiest voor een totaalbegeleiding van A tot Z. Onze partners in Apeldoorn pompen eerst het water bij u weg, dichten vervolgens alle lekken en doorvoeren met bouwafdichtingsproducten van Remmers en werken uw kelder dan af naar uw wens. Uw kelder is zo in een mum van tijd vochtresistent en kan er weer voor enkele jaren tegen!

©
©

Uw project is onze zorg

Van diagnose tot afwerking

Als fabrikant van bouwchemicaliën beperken wij ons niet tot het vervaardigen van hoogwaardige producten. Wij zien het als onze missie om aannemers en verwerkers te adviseren die onze producten in projecten gebruiken. Op die manier garanderen wij de eindklant - u in dit geval - het beste resultaat.


Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde partnerbedrijven die actief zijn in uw regio en al meerdere jaren over de nodige expertise beschikken. Dit verzekert u van een snelle en duurzame oplossing op maat van uw behoeften. Van Apeldoorn naar de wereld!

Vragen? Contacteer ons!

Neem contact op met onze deskundige vertegenwoordiger om je vochtige kelder onder controle te krijgen.