Coating

Het reversibele alternatief tegen vocht

Als alternatief voor een hydrofoberende impregnering kan de gevel ook waterafstotend worden gemaakt door een dekkende of transparante siliconenharsverf.

De uitstekende eigenschappen van siliconenharsverven zijn gebaseerd op hun microporeuze structuur. Dit komt duidelijk tot uiting in de technische eigenschappen. De dampdiffusieweerstand bedraagt ongeveer 150. Dit komt overeen met een Sd-waarde die duidelijk onder 0,10 m ligt en die identiek is aan die van de gebruikelijke één-component silicaatverven. De capillare wateropname van onzed siliconenharsverven heeft een zeer lage waarde, namelijk 0,035 kg/(m² x h0,5). Dit biedt een optimale regenbescherming die alle silicaatverven en de meeste dispersieverven overtreft. Remmers Siliconenverven zijn in vergelijking met andere verfsystemen extreem duurzaam en weerbestendig.

Onderzoeken aan de Nedersaksische Rijksdienst voor de Monumentenzorg in Hannover hebben de effectiviteit van dit systeem ook na 15 jaar praktijk aangetoond. Deze eigenschappen en de optische aanpassingsmogelijkheden voor de meest uiteenlopende eisen maken het mogelijk de waterwerende eigenschappen net zo verschillend te maken als de „problemen“ bij verschillende natuursteensoorten, zoals tuf, Anröchter dolomiet of de zeer open kalkgesteentes.

Transparante verf

4 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 643805

Diepgrondering met een hydrofoberende en verstevigende werking

Art.nr. 064230

Grondering met hydrofoberende werking

Art.nr. 647105

Half transparante, vullende, "echte" siliconenverf

Art.nr. 647605

Half transparante, "echte" siliconenverf