Gevelverven

Verfsystemen voor stucwerk - altijd een optimale bescherming, zowel klassiek als modern

Gevelverven hebben, naast het geven van kleur, ook een beschermende functie voor het gebouw. Die bestaat erin om te voorkomen dat vocht en daarmee schadelijke stoffen in contact kunnen komen met het gebouw en er tegelijkertijd voor zorgen dat de dampdoorlatendheid van het gebouw in grote mate wordt behouden. Dit kan worden gerealiseerd met verschillende verftypes.

De klassieke silicaat- of minerale verf zoals Remmers Color SH (Silicaatverf D) is een hoogwaardig verf, die de reputatie heeft van onverwoestbaar te zijn. Dit komt door het minerale bindmiddel waterglas en de vele toepassingen op prachtige monumenten uit met name de vroege Moderne Tijd.

De uitstekende eigenschappen van siliconenharsverven zoals Remmers Color LA (Siliconenverf LA) zijn gebaseerd op hun microporeuze structuur. Dit komt duidelijk tot uiting in de technische eigenschappen. De dampdiffusieweerstand bedraagt ongeveer 150. Dit komt overeen met een Sd-waarde die duidelijk onder 0,10 m ligt en die identiek is aan die van de gebruikelijke één-component silicaatverven. Tegelijkertijd is de capillaire wateropname van dergelijke verven extreem laag. Dit betekent dat deze verven een zo te zeggen "Gore Tex"-effect op de stucgevel hebben. Wat perfect is voor outdoor kleding, is dat ook voor een gevel. Dezelfde eigenschappen zijn ook beschikbaar als transprant systeem: Remmers Color LA Fill Historic (Historic Slurrylazuur) en Color LA Historic (Historic Lazuur).

Coating

8 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 643805

Diepgrondering met een hydrofoberende en verstevigende werking

Art.nr. 064230

Grondering met hydrofoberende werking

Art.nr. 640005

Premium siliconenharsverf met filmbescherming tegen alg- en schimmelaangroei op de afwerking

Art.nr. 062405

Minerale grondering met een hydrofoberende en verstevigende werking

Art.nr. 063013

Minerale verf met fijnkorrelige structuur

Art.nr. 647105

Half transparante, vullende, "echte" siliconenverf

Art.nr. 647605

Half transparante, "echte" siliconenverf

Art.nr. 22380020

2-componentige organische dispersie voor de decoratieve bekleding van gevelelementen met de kleur en de structuur van natuursteen