©

Reiniging

...want vuil is geen bescherming

Vuilkorsten ontsieren gevels en zijn bovendien geen goede bescherming voor een gevel. Een laag vuil is op basis van de grote innerlijke oppervlakte een goed absorberende laag voor vocht en schadelijke stoffen. Deze reageren meestal op de onderkant van de korst en zijn de oorzaak van schade aan het gebouw, zelfs wanneer dat aanvankelijk onzichtbaar onder de korst verborgen is.

De werking van zure reinigers komt in principe altijd op hetzelfde neer: de zuurcomponent dringt door de vuilkost heen of komt achter de korst en zorgt ervoor dat die oplost. De tenside zorgt ervoor dat het oppervlak bevochtigd kan worden, het vuil ingekapseld en kan worden afgewassen. Remmers BFA werkt anders en eenvoudig in gebruik. Het dient voor het verwijderen van alle soorten biologische vervuiling en als preventieve bescherming tegen nieuwe bacteriële kolonisatie.

De Remmers rotec-wervelstraaltechniek is een consequente verdere ontwikkeling van de zogenaamde "Jos"-systeem: de efficiëntie van de reiniging is hetzelfde gebleven, maar slijtage van de nozzle is aanzienlijk verminderd.

Reiniging

8 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 067505

Zure reiniger

Art.nr. 067201

Zure reiniger

Art.nr. 067105

Tensideoplossing voor het verwijderen van vuil, vuilkorsten, stof, olie en vet

Art.nr. 066601

Reinigingspasta voor het verwijderen van vele soorten vervuiling

Art.nr. 136801

Afbijt & graffitiverwijderaar

Art.nr. 067305

Bactericide, fungicide en algicide reinigings- en gronderingsproduct om groene aanslag op bouwmaterialen te verwijderen en te voorkomen

Art.nr. 524302

Gepatenteerde wervelkrans

Art.nr. 8967301

Bestrijding van groene aanslag