RIG kozijnen

10 jaar lang geen onderhoudslaag dankzij de RIG van Remmers

Aangenaam. Natuurlijk. Duurzaam.

Hout in al zijn facetten

Kozijnen en deuren geven gebouwen een gezicht. Niet alleen zijn ze de verbinding met de buitenwereld, laten ze het zonlicht binnen en houden ze de warmte binnen, maar ze zijn bovendien een persoonlijke visitekaartje van het huis en geven het een geheel eigen stijl.

Daarom is het vaak erg moeilijk om de juiste componenten en materialen te kiezen. Lees hier meer over houten ramen en deuren, en u zult merken: kozijnen van het natuurlijke materiaal hout zijn altijd een goede keuze.

Aangenaam binnenklimaat

De natuurlijke uitstraling van hout kan door geen enkele decoratieve folie of stijlduplicaat worden vervangen. Want hout kan veel meer: Het is slechts in beperkte mate warmtegeleidend en het regelt de luchtvochtigheid. Dit zorgt voor een aangenaam feel-good klimaat in de kamer.

Houten ramen helpen u besparen

Amper te geloven, maar toch waar: Hout met een dikte van 1 cm isoleert evenveel als een bakstenen muur van 10 cm dik. Dat is waarom houten ramen ook geschikt zijn voor passieve huizen. Met houten ramen bespaart u energie, en dus ook geld.

Duurzaam en efficiënt

Kastelen, burchten en beschermde monumenten – ze hebben nagenoeg allemaal ramen en deuren uit hout, die al generaties lang standhouden. Om die reden worden hiervoor overheidssubsidies en belastingvoordelen toegekend.

©

De hoogste kwaliteit voor duurzame houten kozijnen en deuren

Induline premium coatings

Remmers heeft met de Induline premium coatings de norm gezet voor oppervlaktetechnologieën voor duurzame houten kozijnen en deuren. Impregnering, grondering, voor- en aflak - transparant en dekkend: het Induline assortiment omvat alle mogelijke productoplossingen voor duurzaam beschermde kozijnen en deuren. Het hout wordt niet alleen langdurig beschermd tegen weersinvloeden, maar Induline-coatingsystemen zorgen ook voor langere onderhoudsintervallen: Dit betekent gegarandeerd ten minste 10 jaar geen onderhoudslaag.

Voordelen van Induline-systemen

  • Eeen langdurige bescherming tegen weersinvloeden
  • Gebaseerd op de nieuwste grondstoffen
  • In heel Europa met veel succes gebruikt
  • Verkrijgbaar in talrijke standaardkleuren
  • Speciale kleuren zijn ook mogelijk

Verder lezen

Voor blijvend mooie kozijnen en deuren

Tips voor onderhoud

U heeft voor houten kozijnen of een houten deur gekozen. De charme van dit natuurlijke feel-good materiaal zal u niet meer loslaten. Uw keuze is niet enkel de juiste beslissing voor het milieu, maar bovendien een perfecte combinatie van een natuurlijke uitstraling en behaaglijk wonen.

Ondanks de uitzonderlijke bescherming van de Induline premium coating zullen uw kozijnen u dankbaar zijn voor een beetje onderhoud door de jaren heen. Die kost niet meer moeite en tijd dan het onderhoud van meubelen met een poetsmiddel. Wanneer u, na het reinigen van de vensters, wat onderhoudscrème op de kozijnen aanbrengt, wordt een beschermende film gevormd die de houten kozijnen in optimale vorm houdt. Omdat houten kozijnen niet elektrostatisch worden geladen, kan de volgende regenbui eventuele stofafzettingen opnieuw wegspoelen Iedere twee jaar moeten de gelakte delen worden onderhouden.

©

Slechts om de 2 jaar reiniging en onderhoud

Slechts ieder tweede jaar moet Remmers Reiniging en Remmers Onderhoudbalsem (beide verkrijgbaar in de Remmers Onderhoudsset) toepassen, om de houten kozijnen en deuren gedurende 10 jaar en langer beschermd te houden en hun uitstraling behouden.

Jaarlijkse inspectie

Neem uw kozijnen en deuren eenmaal per jaar "onder de loep". Controleer alle afdichtingen en oppervlakken. Smeer alle scharnieren en bewegende delen, en regel ze bij.