©

Waterdichting van civiele toepassingen, wegen en bruggen

Waterdichting is noodzakelijk om kostbare en blijvende schade aan gebouwen en betonconstructies als gevolg van het binnendringen van vocht te voorkomen. Talloze civieltechnische constructies, zoals bruggen, tunnels en wegen, hebben dagelijks te lijden onder wisselende temperaturen en verschillende vormen van neerslag die hun structuur aantasten. De oplossingen van Remmers maken een einde aan lekkages en bieden een definitieve oplossing voor optrekkend vocht in de wegenbouw, utiliteitsbouw, infrabouw en meer.

De productsystemen van Remmers zijn geschikt voor projecten zowel beneden als boven het maaiveld. Van curatieve binnenafdichting, waarbij binnenruimten volledig waterdicht worden gemaakt, tot het aanbrengen van hydrofobe impregneringen om gevels langdurig te beschermen. Remmers bestrijkt het hele spectrum en heeft voor elk probleem een oplossing op maat.

©
©

Tunneldichting, roofing en meer

In de loop der jaren hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd, met onder meer het waterdicht maken van waterzuiveringsinstallaties, bruggen, tunnels en andere openbare gebouwen. Door het harmonieuze samenspel van al onze individuele productsystemen op het gebied van ondergrondvoorbereiding, binnenafdichting, horizontale afdichting en energiezuinige renovatie, toveren wij elke constructie in een handomdraai om tot een waterdichte, betrouwbare en solide constructie.

Begeleiding van A tot Z

Remmers hanteert een totaalaanpak voor elk project. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk wensen en eisen van de klant in één totaalproject proberen onder te brengen. Op deze manier zorgen wij voor een eenvoudige en efficiënte dienstverlening, waarbij de klant volledig wordt ontzorgd. Kortom, wij verzorgen het gehele traject van A tot Z.

Van betonreparatie en -conservering, bescherming van gevels, waterdicht maken van nieuwe en oude betonconstructies tot het aanbrengen van epoxy kunststofvloeren; met Remmers heeft u hiervoor maar één bestemming nodig.

©

Referenties