Vlees- en visverwerking
 meat factory

Industriële vloeren voor vlees- en visverwerking

De eisen met betrekking tot hygiëne in de voedingsindustrie worden steeds strenger. Daarom zijn naadloze vloeren van kunststof geschikt voor slagerijen, slachterijen, viswinkels en -handels, verwerkers van kip, gevogelte of vleesvervangers en meer. Remmers Crete is 100% voedselveilig en bestand tegen dagelijkse belastingen zoals stoot- en slagbelastingen, zware wrijvingskrachten, chemicaliën en agressieve stoffen.

De keuze voor een high performance industrievloer van Remmers ligt voor de hand. Wij hebben in al die jaren kennis en ervaring opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en aanbrengen van kwaliteitsvolle kunststofvloeren. Door de kwaliteit en het succes van onze kunstharsvloersystemen, is Remmers een veelgevraagde partner voor bedrijven in dit segment van de voedingsindustrie. Zij kunnen erop vertrouwen dat de vloeren dankzij de kennis en ervaring van Remmers voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidscriteria, waaronder de HACCP-normen.

Specifieke wensen of eisen? Al onze kunstharsvloeren worden volledig op maat gemaakt, steeds in de kleur van uw voorkeur.

Vloeren zonder zorgen

Erkende partners in heel Europa

Voor de plaatsing van onze gietvloeren doen we beroep op een uitgebreid netwerk aan erkende partners binnen heel Europa. Succes gegarandeerd!

Oplossingen op maat

Vloeren voor de levensmiddelenindustrie moeten aan een groot aantal eisen voldoen. Remmers systemen bieden oplossingen op maat met alle vereiste eigenschappen.

HACCP conform

HACCP is van essentieel belang voor de voedingsindustrie. Deze normen waarborgen de voedselveiligheid door het identificeren en beheersen van mogelijke gevaren in het productieproces.

Robuust en slijtvast

De HACCP vloercoatings van Remmers zijn ontwikkeld om meest zware mechanische, chemische en thermische belastingen te weerstaan in elke sector van de voedings- en drankenindustrie.

De voordelen van een kunststof slagerijvloer

 • HACCP conform
 • Voedselveilig
 • Bestand tegen hoge temperaturen
 • Bestand tegen chemicaliën en agressieve reinigingsmiddelen
 • Uitstekende weerstand & mechanische bestendigheid
 • Geur- en smaakneutraal
 • Duurzaam
 • Diverse antislip coatings mogelijk
 • Naadloos
©

Laat u inspireren

Polskamp Meat Industrie heeft zorgvuldig gekozen voor het Crete-systeem van Remmers voor hun vrieskelder. In een omgeving waar de temperatuur fluctueert met maar liefst 70 °C, is een betrouwbare vloeroplossing van essentieel belang. Het Remmers Crete-vloersysteem biedt niet alleen een indrukwekkende weerstand tegen extreme temperaturen, maar staat ook bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid als oersterke industriële vloer. Door te kiezen voor Remmers Crete kan Polskamp Meat Industrie rekenen op een HACCP vloer die bestand is tegen de meest uitdagende omstandigheden, waardoor ze kunnen blijven voldoen aan de strenge eisen van hun industrie.

Het vertrouwen van VION Food Group werd in onze handen gelegd voor hun productiefaciliteit. Zij combineerden 2 Remmers Crete-systemen voor absolute zekerheid op vlak van mechanische, thermisch een chemische bestendigheid. Ook Vanlommel uit Olen (België) en Alfa Fish (België) kozen voor de oersterke vloeren van Remmers. Dat kan alleen maar goed gaan!

Vereisten voor HACCP vloeren

Perfect aangepast voor elk onderdeel van de voedingsindustrie

 • Chemische bestendigheid
 • Voedselveilig volgens HACCP
 • Minimale productieonderbreking
 • Reiniging en onderhoud
 • Instelbare slipweerstand
 • Temperatuurbestendig
 • Mechanische belastbaarheid
Teaser_Food-meat_fish_1120x400px_c-Composing.jpg ©

Een excellente & sterke bescherming

Daar waar conventionele kunststofvloeren geen stand houden, weet Remmers Crete PU-beton zich te bewijzen in diverse toepassingen. Dit 3-componentensysteem beschermt tegen hoge thermische, mechanische en chemische belastingen. Het bevat geen gevaarlijke stoffen en voldoet daarmee aan alle recent geldende voorwaarden met betrekking tot de HACCP voedsel- en warenwetgeving.

Elk type PU-betonvloer van Remmers heeft zijn specifieke toepassing. Crete SL 80 wordt gekozen voor plaatsen die minder belast worden, bijvoorbeeld in de werkruimte van een slagerij of viswinkel. Daar waar hogere temperaturen waarneembaar zijn, wordt Crete BL 120 toegepast. Denk maar aan de productieruimtes voor rauw vlees en vis, kip of gevogelte.

Ook voor winkelinrichtingen of opslagruimtes heeft Remmers het geknipte vloersysteem. Afhankelijk van uw wensen en de mate van belasting, kan gekozen worden voor een polyurethaan of epoxy vloer.

©

Vragen of advies?

Wij adviseren u graag!

Noord-West Nederland

Account Manager Flooring

Rob Vlegels

r.vlegels@remmersbv.nl +31 (0)6 53 75 66 94
Noord-Oost Nederland

Account Manager Flooring

Freek Heersping

f.heersping@remmersbv.nl +31 (0)6 22 52 39 00
Zuid Nederland

Account Manager Flooring

Marc Hogema

m.hogema@remmersbv.nl +31 (0)6 53 14 85 92
Vlaanderen & Wallonië

Account Manager Flooring

Wilfried Smolders

wilfried.smolders@remmers.be +32 (0)472 11 06 40

Industrievloer laten plaatsen zonder zorgen?

Vraag hier uw gratis offerte aan bij één van onze erkende partners!

Klik hier

©