©
©

Betaalbaar damwand gevelbekleding spuiten

Veel bedrijfspanden en hallen hebben gevelbekleding op basis van damwandplaten. Metalen gevelplaten en panelen worden omwille van hun gunstige eigenschappen en uitgebreide mogelijkheden veel gebruikt bij loodsen, kantoren en andere bedrijfsgebouwen. Door de jaren heen gaan deze materialen verweren door de weersinvloeden. Door de tijd worden de damwandplaten aangetast door de weersinvloeden zoals UV-straling, waardoor deze verkleuren.

Is de huidige coating van uw damwand dringend aan vervanging toe? Of wilt u het volledige pand van een nieuwe kleur voorzien? Remmers is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige damwandcoatings. Wij werken samen met erkende en gecertificeerde applicateurs, zodat een kwalitatief resultaat gegarandeerd is. Het coaten van uw damwand is voordeliger en effectiever dan het vervangen van de oude damwand. Zo ziet uw damwand gevelbekleding er na het spuiten weer als nieuw uit!

©

Zie uw bedrijfspand in waarde stijgen

Damwandplaten worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en kunnen na jaren tekenen van slijtage vertonen. Vaak is corrosie de grote spelbreker.

Om de levensduur van uw gevel te verlengen wordt aangeraden om een professionele coating aan te brengen. Zo ziet uw pand er weer gloednieuw uit, zonder dat de damwanden vervangen moeten worden. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding dus, met een positieve impact op de marktwaarde van uw pand.

Efficiënt & eenvoudig

In tegenstelling tot traditioneel schilderwerk gaat het spuiten van damwand gevelbeplating erg snel. Hierdoor staat uw bedrijfspand niet lang in de steigers. Onze industriële coatings zijn speciaal gemaakt om met een airless spuitmachine verwerkt te worden. Of het nu gaat om 500 of 5000 m², geen oppervlak is te groot.

Damwandcoating is van een hoge kwaliteit en uiterst duurzaam. De gemiddelde levensduur van een damwandcoating bedraagt immers 10 jaar. Hierdoor is en blijft het spuiten van damwandplaten een goedkopere optie dan het vervangen van uw huidige damwandbeplating.

©

Wij werken uitsluitend samen met erkende applicateurs

Remmers werkt enkel samen met erkende en betrouwbare coatingspecialisten. Deze applicateurs worden door Remmers regelmatig getraind en beschikken over de juiste apparatuur. Hierdoor bent u als klant steeds verzekerd van een optimaal resultaat.

©

Uw partner voor een totaalrenovatie

Bij Remmers kiezen wij voor al onze renovatieprojecten voor een holistische benadering. Door niet enkel de symptomen, maar ook de bron aan te pakken, zorgen wij steeds voor een duurzame oplossing voor uw gebouw. Zo hechten wij niet alleen belang aan een esthetische afwerking, maar nemen wij ook de fundering van het gebouw onder de loep.

Ditzelfde principe passen wij ook toe voor damwandcoating projecten. Alvorens een nieuwe verflaag te voorzien, worden alle details opnieuw waterdicht gemaakt. Ook de aansluiting met het dak wordt afgedicht zodat water en vocht geen kans meer krijgen. Zijn er deuken in de metalen platen? Dan deuken onze specialisten deze vakkundig uit. Verder brengen wij ook een extra beschermlaag aan, waardoor uw beton langdurig beschermd blijft.

Bekijk onze laatste projecten

Vragen? Wij geven de oplossing

Wij streven ernaar om uw vragen binnen de 48 uur te beantwoorden. Contacteer ons voor vrijblijvend projectadvies, een prijsindicatie of bijkomende documentatie.

FAQ damwand coaten

Heeft u meer informatie nodig? Aarzel niet en contacteer ons via het contactformulier of stuur een mail naar online@remmers.be. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op en verlenen advies op maat.

  • Welke coating gebruiken jullie?
  • Welke kleuren coating spuiten jullie?
  • Wat met roestvorming?
  • Worden ramen en deuren afgeplakt?
  • Wat zijn de voordelen van airless verf spuiten?
  • Kan je in alle weersomstandigheden damwand spuiten?
  • Wat is de levensduur van damwand coating?
  • Wat is de prijs voor damwand coating?

De voordelen van damwand coaten

Ontdek hoe damwand coaten een meerwaarde creëert voor commercieel vastgoed en bedrijfspanden.

Download nu de infobrochure.

Waarom uw damwand platen vervangen als het ook eenvoudiger, efficiënter en voordeliger kan?

Download nu !