©

Het 5+5 garantieconcept voor ESD/AS vloeren van Remmers

Van architect tot Plant Manager: iedere partij treft de nodige maatregelen en voorzieningen om medewerkers en materialen te beschermen. Wie op zoek gaat naar een nieuwe industriële vloer komt al snel uit bij de termen ESD en AS. Maar wat betekent nu net ESD en AS, en welk onderscheid bestaat er? Waaruit bestaat een ESD/AS vloer? Dat vertellen we je graag in onze blog.

Naast de juiste keuze vloer, begrijpen we bij Remmers dat de veiligheid en betrouwbaarheid van uw ESD- en/of AS-vloeren cruciaal zijn. Daarom hebben we speciaal voor dit soort vloercoatings het 5+5 garantieconcept ontwikkeld. Dit unieke concept biedt u maximale zekerheid en gemoedsrust, wetende dat uw vloer zijn werk blijft doen. Zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

De basis voor het Remmers 5+5 garantieconcept is een uniek partnership met competente, gecertificeerde partners met jarenlange ervaring en know-how. 75 jaar ervaring heeft ons iets geleerd: vooruitgang wordt geboekt door dingen te doen. Wat kunnen we voor u doen?

©

Waarom kiezen voor Remmers ESD en AS vloercoatings?

Onze ESD en AS vloercoatings zijn de perfecte systeemoplossing voor diverse industrieën, waaronder de chemische industrie, de voedingsindustrie, de zorgsector, laboratoria, operatiezalen, de klassieke industrie zoals de farmaceutische industrie of machinebouw, de elektronica-industrie, en de auto- en toeleveringsindustrie.

Met meer dan 75 jaar ervaring en knowhow, bieden we u advies voor, tijdens en na plaatsing én leveren we maatwerkoplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het 5+5 garantieconcept: uw zekerheid voor de toekomst

Het 5+5 garantieconcept is een unieke samenwerking tussen Remmers en MAAT Ingenieurs. Wanneer u kiest voor een vloer van Remmers, kiest u voor een vloer die gegarandeerd zijn werk blijft doen. De kwaliteit die we beloven, wordt bovendien uitvoerig getest door de onafhankelijke specialisten van MAAT Ingenieurs. Is het na de garantieperiode toch tijd voor een nieuwe vloer? Ook dan adviseert Remmers u graag.

Met het 5+5 garantieconcept bieden we een onderhouds- en garantiecontract van 5+5 jaar. Dit is een driehoeksgarantie, waarbij iedere partij zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Remmers adviseert en levert de vloer, MAAT Ingenieurs meet en keurt en u als gebruiker zorgt voor goed en regelmatig onderhoud. Zo beschermen we het vloersysteem en zorgen we er samen voor dat het zijn waarde voor de langste tijd behoudt.

ESD en AS vloeren zonder zorgen, dat is het Remmers 5+5 garantieconcept.

Hoe kies ik de juiste ESD of AS vloer? Remmers helpt je graag!

Lees nu onze nieuwste blogartikelen over het kiezen van de juiste geleidende vloer.

Van de architect tot de Plant Manager: iedere partij treft de nodige maatregelen en voorzieningen om medewerkers en materialen te beschermen. Een goede vloer is letterlijk de basis van een veilig en efficiënt productieproces. Maar hoe weet je welke vloer je precies nodig hebt? Wie op zoek gaat naar een industriële vloer, komt ongetwijfeld de termen ESD en AS tegen. Wij leggen je in deze blog graag uit wat ESD en AS inhouden. 
Een geleidende vloer is de basis van een veilige werkomgeving waar werknemers en producten goed beschermd zijn tegen elektrostatische schokken. ESD en AS vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, elk met hun specifieke eigenschappen. Om de juiste vloer te kiezen, is het van belang om jouw wensen en eisen omtrent jouw nieuwe industriële vloer goed in kaart te brengen. Met deze blog weet je in vijf stappen waar je op moet letten. 

Vertrouwen op onafhankelijke expertise

De algemene meetnormen voor ESD/AS-vloeren zijn vaak zeer complex. Daarom is het een goed idee om het meten van uw ESD/AS-vloer over te laten aan een gecertificeerd bedrijf zoals MAAT Ingenieurs. Zij zijn een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in onderzoek en advies, en helpen u bij het meten van uw ESD/AS-vloer.

Bovendien bent u bij één van de Remmers ESD certified partners zeker van een vakkundige installatie van uw vloer.

©

Ook profiteren van jarenlange garantie en service?

Bent u klaar om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw vloer te verbeteren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze ESD en AS vloercoatings en ons unieke 5+5 garantieconcept. Onze specialisten vertellen u er graag meer over. U bent ook van harte welkom in ons Experience Center om kennis te maken en onze producten zelf uit te proberen.