Overzicht trainings

In het Experience Center worden met regelmaat open trainingen georganiseerd, waarvoor elke professional zich kan inschrijven. U hebt geen voorkennis van het thema nodig voor onze basistrainingen. Onze experten zorgen ervoor dat u met de nodige handvatten buiten stapt om zelf aan de slag te gaan. Hieronder vindt u de open basistrainingen binnen onze vakgebieden waarvoor u zich gratis kan inschrijven.

Weergave:

4 training(en) gevonden

Training

Datum

Thema

Een training op uw maat

In het Remmers Experience Center heeft u ook de mogelijkheid om gespecialiseerde maatwerktrainingen te volgen. Deze trainingen worden volledig afgestemd op uw organisatie.

U kiest dus zelf de duur, het opleidingsniveau en het onderwerp.

Meer weten over onze trainingen op maat?

©
  • RIG-partner Vochtpro aan het woord

    "Het Remmers Experience Center ziet er mooi, netjes en strak uit. Je krijgt een goed beeld van de producten en hoe deze worden toegepast. Het was prettig om zelf de handen uit de mouwen te kunnen steken, en de producten meteen te kunnen toepassen in de praktijk. Zo kon ons team direct gebruik maken van de informatie die aan het begin van de training gegeven werd.

    Ik zou deze training iedereen aanraden. De training was duidelijk, interessant, praktijkgericht en met genoeg mogelijkheden tot vragen. Er werd aan catering gedacht, en dat is ook aangenaam! Het Experience Center is goed te bereiken, en er is genoeg parkeergelegenheid. Kortom: alles was goed geregeld!"

    - Johannes Hoogenraad