©

De juiste oplossing voor elke trap

Het complete productgamma voor trappen


Voor het coaten van houten trappen biedt Remmers een complete serie producten aan, die precies voldoen aan de behoeften van de handmatige en semi-industriële constructie van houten trappen. De uiterst efficiënte productoplossingen zijn onder meer het resultaat van de nauwe samenwerking met de houtbewerking en de houtindustrie.

©

Uw voordelen van de coatingsystemen voor trappen in één oogopslag:

  • Hoogwaardige producten
  • Eenvoudige en betrouwbare systemen
  • Tijdbesparende afwerking met weinig schuurwerk
  • Modernste technologieën
  • Alomvattende samenwerking
  • Speciale detailoplossingen
  • Uitgebreide dienstverlening

Krachtige ‘2K-Ready’ 1K-Aqua-lak

Remmers is een specialist op vlak van watergedragen lakken voor de houtsector en speelt in die hoedanigheid een toonaangevende rol in de handwerk en industriële houtbewerkingssector. Op basis van decennialange ervaring met industriële coating van kozijnen, houtbedekkingssystemen en lakken voor hout in interieurs weten we precies wat we doen: Onze 1K-aqua-lakken voor meubelmakers, schrijnwerkers en trappenbouwers zijn van nature al bijzonder performant.

In de sector van de trappenbouw scoren ze onder meer door hun goede slijtvastheid en bestendigheid tegen handcrèmes. Het gebruik van dure verhardingscomponenten met alle bijbehorende nadelen (bv. afval na bruikbaarheidsduur en toekomstige opleidingsverplichting) is in de meeste gevallen niet nodig.

De geselecteerde lakken zijn bovendien ‘2K-Ready’, d.w.z. in combinatie met het isocyanaatvrije Aqua VGA-485-uithardingsmiddel en glaslakadditief worden deze lakken op een nog hoger kwaliteitspeil gebracht. Hierdoor worden de bestendigheid tegen huishoudelijke chemische producten en de mechanische eisen zoals de hechtingseigenschappen op glas aanzienlijk verhoogd.

©

2K Ready lakken

©

Olie en was

Op basis van natuurlijke olie en was biedt Remmers kleurloze en gepigmenteerde alternatieven voor conventionele lakken voor meubelen, alle interieurcomponenten, houten vloeren en de veredeling van houten trappen.

De producten scoren door hun bijzonder natuurlijke look and feel. Ze onderscheiden zich verder door hun doelmatige verwerkingseigenschappen en - in vergelijking met andere producten in deze categorie - uitstekende bestendigheid.

Ook de duurzaamheid van producten wint steeds meer aan belang. In de productlijn Remmers [eco] bieden we ook voor bouwers van houten trappen alternatieve producten aan op basis van duurzame grondstoffen, die bijzonder veilig zijn en voor een gezonde woonomgeving zorgen.

Olie en was producten

Stralingshardende laksystemen

De afgelopen decennia is Remmers uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten van uv-laksystemen voor de houtverwerkingsindustrie. Onze uv-lakken zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden en kunnen op zeer verschillende manieren worden aangebracht.

Met uv-straling harden ze in fracties van seconden uit. Bovendien kunnen ze met vaste deeltjes tot 100 % worden geformuleerd, waardoor ze in een uiterst VOC-arme lakklasse thuishoren.

©

Samenwerking met onze partners

Voor het onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve productoplossingen voor houtoppervlakken is een gefundeerde kennisoverdracht en constructieve uitwisseling tussen verschillende bedrijven, meestervaklui, branchedeskundigen en productgebruikers essentieel. Daarom is Remmers al jarenlang vertegenwoordigd in verschillende samenwerkingsverbanden en instituten. Deze richten zich vooral op de organisatie en uitvoering van trainingen en lezingen op vergaderingen en vakconferenties, op individueel advies aan bedrijven en ondersteuning van financieringsprogramma's.

©

Lees meer over onze producten

Download nu onze actuele brochure

Download