Professionele keukens & horeca

Slijtvaste horecavloeren van topkwaliteit

In de voedingsindustrie worden steeds strengere eisen gesteld inzake hygiëne en veiligheid. Zo moeten vloeren in horecakeukens naast temperatuurbestendig ook slijtvast en antislip zijn. Dit principe geldt zeker voor restaurantkeukens, hotelkeukens, foodtrucks, cateringbedrijven en fastfoodketens. Daarom is de keuze voor een veilig, hittebestendig en vloeistofdicht vloersysteem van wezenlijk belang. Remmers biedt een breed assortiment aan innovatieve industrievloeren voor deze sector.

Remmers heeft in al die jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en aanbrengen van kunstharsvloeren. Door de kwaliteit en het succes van onze kunststof vloersystemen, is Remmers een veelgevraagde partner voor bedrijven in dit segment van de voedingsindustrie. Zij kunnen erop vertrouwen dat de vloeren dankzij de kennis en ervaring van Remmers voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidscriteria, waaronder de HACCP-normen.

Specifieke wensen of eisen? Al onze kunstharsvloeren worden volledig op maat gemaakt.

Vloeren zonder zorgen

Erkende partners in heel Europa

Voor de plaatsing van onze gietvloeren doen we beroep op een uitgebreid netwerk aan erkende partners binnen heel Europa. Succes gegarandeerd!

Oplossingen op maat

Vloeren voor de levensmiddelenindustrie moeten aan een groot aantal eisen voldoen. Remmers systemen bieden oplossingen op maat met alle vereiste eigenschappen.

HACCP conform

HACCP is van essentieel belang voor de voedingsindustrie. Deze normen waarborgen de voedselveiligheid door het identificeren en beheersen van mogelijke gevaren in het productieproces.

Robuust en slijtvast

De HACCP vloercoatings van Remmers zijn ontwikkeld om meest zware mechanische, chemische en thermische belastingen te weerstaan in elke sector van de voedings- en drankenindustrie.

De perfecte professionele keukenvloer

Ontdek Remmers Crete
 • HACCP conform
 • Voedselveilig
 • Bestand tegen hoge temperaturen
 • Bestand tegen chemicaliën en agressieve reinigingsmiddelen
 • Uitstekende weerstand & mechanische bestendigheid
 • Geur- en smaakneutraal
 • Duurzaam
 • Diverse antislip coatings mogelijk
 • Naadloos
©

Laat u inspireren

Blend by RAUW is als BBQ- en grillrestaurant sinds 2020 een gevestigde waarde in Quartier Bleu in Hasselt (België). Hun keukenvloer, maar ook de vloer in het restaurant is zonder meer bijzonder te noemen! Er is gekozen voor een epoxyvloer in een zeer bijzondere uitvoering die doet denken aan steenkool, als knipoog naar BBQ. Ook voor hun vestiging in Koersel werd Remmers gekozen als vloerenpartner. Benieuwd? Ga zeker eens een kijkje nemen!

Vereisten voor HACCP vloeren

Perfect aangepast voor elk onderdeel van de voedingsindustrie

 • Chemische bestendigheid
 • Voedselveilig volgens HACCP
 • Minimale productieonderbreking
 • Reiniging en onderhoud
 • Instelbare slipweerstand
 • Temperatuurbestendig
 • Mechanische belastbaarheid
©

Voldoen aan individuele eisen met Remmers

U weet als geen ander dat een keukenvloer een omgeving is met allerlei beproevingen. Uw vloer moet bestand zijn niet enkel stoot- en slagbelastingen, maar ook zware wrijvingskrachten, allerlei stoffen en schoonmaakproducten met chemicaliën. Deze dagelijkse belasting vormt een werkelijke uitdaging voor uw keukenvloer. Met een Remmers systeem voldoet uw nieuwe vloer zonder probleem aan de extreme individuele eisen van de sector!

De Remmers vloersystemen hebben zich door de jaren heen reeds bewezen in diverse toepassingen. Bestaande uit drie componenten beschermt het systeem tegen hoge thermische, mechanische en chemische belastingen. Het bevat geen gevaarlijke stoffen en voldoet daarmee aan de strenge eisen van de EU met betrekking tot de HACCP voedsel- en warenwetgeving.

Elk type vloer van Remmers heeft zijn specifieke toepassing. Wij denken graag met u mee, in functie van de dagelijkse belasting, welk type vloer voor u geschikt is.

Ook voor uw lobby en hotelkamers heeft Remmers de correcte oplossing: gaat u voor een designvloer met betonlook of metallic afwerking? U hebt de keuze!

©

Vragen of advies?

Wij adviseren u graag!

Noord-West Nederland

Account Manager Flooring

Rob Vlegels

r.vlegels@remmersbv.nl +31 (0)6 53 75 66 94
Noord-Oost Nederland

Account Manager Flooring

Freek Heersping

f.heersping@remmersbv.nl +31 (0)6 22 52 39 00
Zuid Nederland

Account Manager Flooring

Marc Hogema

m.hogema@remmersbv.nl +31 (0)6 53 14 85 92
Vlaanderen & Wallonië

Account Manager Flooring

Wilfried Smolders

wilfried.smolders@remmers.be +32 (0)472 11 06 40

Industrievloer laten plaatsen zonder zorgen?

Vraag hier uw gratis offerte aan bij één van onze erkende partners!

Klik hier

©