©

Waterdicht maken van parkeergarages

Een goede bescherming van ondergrondse of bovengrondse parkeergarages is van essentieel belang, aangezien parkeergarages te maken hebben met extreme temperatuurschommelingen, het binnendringen van vocht door regen en sneeuw, waarbij dooizout en benzine een extra belastende factor vormen. De systemen van Remmers maken een einde aan lekkages en bieden een definitieve oplossing voor de vochtbestrijding van parkeerdekken, hellingbanen, parkeerdaken, muren, kolommen, plafonds en andere bouwonderdelen.

 • ©

  Curatieve binnenafdichting

  Een parkeergarage via buiten waterdicht maken is zeker bij een renovatie niet mogelijk. Daarom is een curatieve binnenafdichting, ook bekend als waterdichte binnenbekuiping, een prima oplossing. Het uitgangspunt is een zorgvuldige ondergrondvoorbereiding om een zo goed mogelijk resultaat te garanderen. Dankzij de goede wisselwerking tussen de afzonderlijke systeemoplossingen op het gebied van ondergrondvoorbereiding, binnenafdichting, horizontale afdichting en energiezuinige renovatie kunnen wij oude parkeergarages in een mum van tijd omtoveren tot hoogwaardige parkeergarages.

 • ©

  Preventieve buitenafdichting

  Een curatieve buitenafdichting is zeer moeilijk om toe te passen. Al kan een curatieve buitenafdichting beneden maaiveld wel mits een zorgvuldige planning en uitvoering. Voor het verkrijgen van een optimale hechting tussen de nieuwe en de oude afdichting fungeert onze hybride afdichting MB 2K in dat geval vaak als efficiënte hechtprimer. Meestal wordt echter gekozen voor een preventieve buitenafdichting. Na herstel van eventuele beschadigingen en oneffenheden wordt een afdichtingssysteem op basis van gemodificeerde bitumen aangebracht. Preventieve buitenafdichting wordt toegepast bij gemetselde parkeergarages, betonnen parkeergarages en bij holle wanden.

 • ©

  Dakafdichting

  Dakbedekkingssystemen van Remmers zijn de ideale oplossing om de levensduur van het dak van uw parkeergarage te verlengen. Voor elke dakconstructie hebben wij een passende oplossing. Wij maken geen onderscheid tussen hellende daken, platte daken, schilddaken, tentdaken en andere varianten. Onze dakafdichtingsmiddelen maken een einde aan lekkages, voorkomen schimmel en rot, bieden een goede UV-bescherming en zijn energiezuinig.

©

Totale aanpak van uw project

Remmers hanteert een universele aanpak voor elk project. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk vragen en wensen van de klant in één totaalproject proberen te behandelen. Op die manier kunnen wij een eenvoudige en efficiënte service op maat leveren, waarbij wij het hele proces van A tot Z voor onze rekening nemen. Van betonreparatie en -conservering, het waterdicht maken van nieuwe en oude parkeergebouwen tot het aanbrengen van epoxy kunststofvloeren, met Remmers heeft u hiervoor maar één bestemming nodig.

©

Erkende applicateurs

Al onze systeemoplossingen zijn in handen van erkende applicateurs, die uw project met grote zorg tot een goed einde zullen brengen. Al deze partijen zijn gekwalificeerd om met onze producten te werken, zodat een optimaal resultaat gegarandeerd is. Daarnaast geven wij ook technisch advies, waardoor Remmers ook op de werf vertegenwoordigd is.

Referenties