Seminar mede mogelijk gemaakt door

©

Remmers

Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en een decennialange ervaring in de belangrijkste competentiedomeinen in haar sector.

Contactpersoon:

Ruben Vugteveen - Sales Director Benelux
r.vugteveen@remmersbv.nl
+31 (0)6 51 54 85 94

Bezoek website

Pluimers Isolatie

Pluimers is uw partner voor duurzaamheid, comfort en energiebesparing. Met een halve eeuw ervaring in isolatie begeleiden zij u graag bij de stappen naar een energiezuinig en duurzaam leven. Dat alles om te kunnen blijven voorzien in, hoe specifiek ook, elke isolatiebehoefte. En u optimaal van dienst te kunnen zijn waar het gaat om het verlagen van de energiekosten en het verhogen van het woon- dan wel werkcomfort.

Contactpersoon:

Henk ter Harmsel
hth@pluimers.nl
+31 (0)6 41 54 45 93

Bezoek website

©
©

Nestaan Holland

Quality insulation with a personal touch. Daar staan we voor. Nestaan Holland BV zorgt door haar isolatiesystemen al meer dan 54 jaar voor een perfect binnenklimaat met de laagste energie lasten. Ons afval van zowel polyurethaan blokschuim als sprayschuim wordt voor meer dan 97 procent hergebruikt! We zijn klaar voor de toekomst.

Contactpersoon:

Peter Andela
peter.a@nestaan.nl
+31 (0)6 211 93 884

Bezoek website

Knauf Insulation

Knauf is een familiebedrijf met een wereldwijde reputatie. Met meer dan 40 jaar ervaring in isolatie, slagen ze erin om traditionele denkwijzen uit te dagen en nieuwe innovatieve isolatiesystemen op de markt te brengen.

Contactpersoon:

Danny Wilting - Sales Manager
danny.wilting@knaufinsulation.com
+31 (0)6 20 40 65 62

Bezoek website

©
©

Spijtvrij na-isoleren

Spijtvrij na-isoleren: een must voor een goed geïsoleerde woning! Dit bedrijf richt zich met haar (digitale) inspectietools op duurzame en spijtvrije na-isolatie met maximaal rendement, ook na vele jaren.

Contactpersoon:

Stefan Nooijens
s.nooijens@spijtvrij-na-isoleren.nl

Bezoek website