©

 • Ambassadeur klimaat, weer & duurzaamheid

  Margot Ribberink

  Margot Ribberink is motivator, inspirator en verbinder. Ze geeft lezingen en presentaties over weer, klimaat, duurzaamheid, gedrag en communicatie.

  We weten dat het klimaat verandert, we willen er ook iets aan doen. Maar hoe? Op dit moment zijn er veel vragen en nog meer antwoorden. Op allerlei niveaus, in verschillende organisaties en in de maatschappij worstelen we hoe de energietransitie vorm moeten geven en hoe we ons moeten aanpassen aan het nieuwe klimaat. Tegelijkertijd verbruiken we nu al meer energie en grondstoffen dan de aarde ons kan bieden en zien we de kloof tussen arm en rijk steeds groter worden. Daar kunnen en moeten we iets aan doen! Door dit grote en abstracte probleem te ontrafelen en te kijken naar oplossingen zien we vanzelf ook kansen. Kansen om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen en kleinkinderen.

  LinkedIn profiel

 • ©

  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

  Constan Custers

  Constan Custers is Adviseur Duurzaam Bouwen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is er voor ondernemers die werken aan een duurzame en economisch sterke samenleving.

  Tijdens het seminar Spijtvrij Na-isoleren spreekt Constan over het aanbod stimuleringsregelingen en subsidies voor het verduurzamen van vastgoed.

  LinkedIn profiel