Men holding meeting©

Service

Wij zijn meer dan zomaar een lakleverancier - wij zijn een partner voor onze klanten.

Korte beslissingslijnen, snelle levertijden en een nauw contact met de klanten zijn het geheim van een perfect functionerende dienstverlening. Naast hooggekwalificeerde laboratoriummedewerkers en een technische buitendienst, die u op elk moment kunnen bijstaan voor het uitwerken van oplossingen voor uw individuele eisen, stelt Remmers Industrielacke nog een andere mogelijkheid ter beschikking van de klanten: ons competentiecentrum.

©

Alles onder één dak

Competentiecentrum voor industriële lakken

Het competentiecentrum van Remmers Industrielacke is meer dan een technologiecenter. Op meer dan 2500 m² combineert het drie belangrijke deelgebieden van ons dagelijks werk: research & development, klantenservice en productpresentatie, opleidingen en scholingen.

Meer informatie

Lakstraat-competentie

Plant u een nieuwe coatinginstallatie? Bent u van plan om uw bestaande coatinginstallatie te renoveren of uit te breiden? Bent u op zoek naar een manier om uw installatie te optimaliseren? Of bent u op zoek naar een leverancier, die u ter plaatse bijstaat van de planning tot de inbedrijfstelling van een lakstraat?

Profiteer van onze jarenlange ervaring en competentie!

Technische service

Onze technische buitendienst en onze laboratoriummedewerkers adviseren u graag om oplossingen te vinden voor uw eisen.

Als onderdeel van een productbegeleidende service ondersteunen wij u bovendien graag bij vragen of praktische toepassingsmogelijkheden in verband met een nieuwe wetgeving of nieuwe voorschriften.

Stuur ons eenvoudig uw aanvraag!

©