©

Onze producten

Standaardproducten en speciale oplossingen op maat voor individuele behoeften

©

Remmers Industrielacke beschikt over een uitgebreid assortiment: Ons kernprogramma bevindt zich traditioneel in de laktechnologie, waar we, naast onze standaardproducten, ook speciale oplossingen op maat voor individuele behoeften bieden. Naast een hoge productkwaliteit bieden wij onze klanten advies en ondersteuning.

Een grote kracht van Remmers Industrielacke is het aanpassen van de bestaande lakken aan de specifieke behoeften van onze klanten: dit gaat van de verwerkingsmethode of de gewenste inkleuring tot speciale eigenschappen van de afgewerkte oppervlakken. Nauwkeurig aangepaste instellingen werken we in overleg met onze klanten en met deskundigen op het gebied van toepassingen en droging uit.

Aangezien wij oorspronkelijk uit de houtsector komen, zijn wij wel gewend aan de uitdagingen die een schommelende oppervlaktekwaliteit met zich meebrengt. Daarom zijn we vandaag de dag ook zo succesvol bij glas of kunststof als ondergrond. Ook daar bereiken we oppervlakken van hoogglanzend tot dofmat - met de weerstand die in veeleisende omstandigheden vereist is.

Remmers Industrielacke is al tientallen jaren lang gespecialiseerd in oplosmiddelhoudende producten voor het industrieel lakken van hout – van uiterst snel drogende lakken onder normale omstandigheden tot het hoogwaardige DD-lakassortiment.

Onze UV-lakken kunnen door bestraling met ultraviolet licht in een fractie van een seconde worden uitgehard. Ze kunnen met vaste stoffen tot 100% worden geformuleerd, en vormen op die manier een uiterst VOC-arme lakklasse.

In de moderne meubelindustrie met een grote verscheidenheid aan kleuren en toepassingen is een beproefd en betrouwbaar assortiment beitsen van cruciaal belang.

Milieuvriendelijk, natuurlijke uitstraling, emissiearm, laag VOS-gehalte, conform Deco-Paint-richtlijn en universeel inzetbaar voor veelzijdige toepassingen in de industriële houtcoating - dat zijn de typische eigenschappen van de hoogwaardige hydrolakken van Remmers Industrielacke.

Speciale oplossingen

Als het over design en functionaliteit gaat, biedt Remmers Industrielacke zijn klanten een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten. Hier zijn een aantal voorbeelden van speciale oplossingen die wij onze klanten bieden:

Fluorescerende lakken:
Oppervlakken lichten op in de meest verschillende kleuren, van oranje tot blauw, of schitteren bij zwart licht

Anti-fingerprint-lak:
Een combinatie van speciale effecten en functionaliteit

Speciale glaslakken

Klassieke opbouw van de laklaag met een ongeëvenaarde mechanische weerstand als éénlaagssysteem

Vlamvertragende systemen volgens DIN 4102 brandklasse B1, IMO (geschikt voor scheepsinterieurs), DIN EN 13501-1

Oliën met hoog gehalte aan duurzame grondstoffen en dankzij geacrylatiseerde lijnoliederivaten UV-drogend