©
Onderwerp: Bedrijf

Experience Center

vrijdag, 01.10.2021

Feestweek opening

Op dinsdag 14 en woensdag 15 september 2021 heeft Remmers zijn Experience Center in Apeldoorn officieel geopend in aanwezigheid van onder meer CEO Dirk Sieverding en een groot aantal trouwe partners. Dit betekende tevens de start van alle activiteiten in het belevingscentrum, dat in het totaal zo’n slordige € 500.000 gekost heeft.

"We zijn ontzettend trots op deze realisatie" aldus Adelbrecht Kornelis, Sales Director Europe West van Remmers. "In deze interactieve omgeving willen wij niet enkel onze producten en diensten etaleren, maar vooral ook een ontmoetingsplaats creëren waar het delen van kennis en expertise centraal staat in de vorm van trainingen, seminars en beurzen.”

In zijn toespraak benadrukte algemeen directeur Hendrik-Jan Verweij het belang van een dergelijk competentiecentrum als katalysator voor de verdere regionale groei. “Het Remmers Experience Center stelt ons in staat nieuwe bruggen te slaan naar potentiële klanten en bestaande relaties te bestendigen. Verder wordt het de plek bij uitstek om de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector te ontdekken.”

Na een indrukwekkende countdown gevolgd door een collectieve druk op de knop, verklaarden Hendrik-Jan Verweij en CEO Dirk Sieverding het Experience Center officieel voor geopend.

De week werd sportief afgesloten met de MTB Clinic: een unieke mountainbiketocht voorafgegaan door een overheerlijk ontbijt, georganiseerd door Remmers voor haar partners. Het werd een symbolische tocht met alleen maar winnaars.

Het ultramoderne Remmers Experience Center beslaat een oppervlakte van maar liefst 1.200 m² en bevindt zich in het voormalige magazijn van Remmers Nederland. Het centrum wordt momenteel gebruikt als opleidingscentrum, ontmoetingsruimte en testfaciliteit. Naast een interactieve showroom is er ook een algemene seminarruimte en beschikt elke divisie over een eigen praktijkruimte.

  • ©
  • ©
  • ©
  • ©
  • ©
  • ©