©

De 3x3 bouwafdichting

MB 2K is het genie onder de multifunctionele bouwafdichtingsproducten van Remmers. Het recept van deze 3-in-1 bouwafdichting is de laatste jaren voortdurend verbeterd. Naast de onovertroffen scheuroverbrugging met de laagst mogelijke dikte en extreem korte droogtijden, kan MB 2K op verschillende manieren aangebracht worden. Zowel als kwastlaag, maar ook met de spaan of door spuiten. Dit revolutionaire afdichtingsproduct heeft een brede waaier aan toepassingen. Van het waterdicht maken van kelders en zwembaden tot het afdichten van optrekkend vocht in metselwerk en vloeren, de toepassingen zijn eindeloos.

©

De all-in-one afdichting

Remmers MB 2K

De nieuwe MB 2K is meer dan alleen een kelderafdichtingsmortel. Dankzij zijn revolutionaire 3-in-1 recept, kan het product gebruikt worden voor de volledige afdichting van bestaande én nieuwe gebouwen. Hierdoor maakt MB 2K eigenhandig een einde aan vochtproblemen in kelders, woningen, garages en bedrijven. Afdichten was nog nooit zo eenvoudig met MB 2K.

Bekijk brochure

Slechts 3 mm laagdikte tot 3 meter onder maaiveld zonder weefsel

Ongeacht bij welke toepassing, 3 mm is altijd voldoende. Zelfs bij het afdichten van bouwwerken beneden maaiveld waar sprake is van een hoge waterdruk, is met MB 2K alleen een droge laagdikte van 3 mm al voldoende en dat zonder weefsel.

Meer dan 3 mm geteste scheuroverbrugging zonder weefsel

Scheuroverbruggend vermogen is praktisch een zekerheid. Met meer dan 3 mm scheuroverbrugging is MB 2K flexibeler dan de gebruikelijke, conventionele afdichtingssystemen. Hiermee kunnen zelfs delen, die zwaar met water worden belast, duurzaam en betrouwbaar worden afgedicht.

Na 9 uur aan te vullen, na 18 uur altijd volledig uitgereageerd

Met MB 2K bespaart u niet alleen materiaal, maar ook tijd. Op basis van de unieke, speciale receptuur heeft MB 2K het vermogen extreem snel te drogen en vernetten. Bij normale klimaatomstandigheden kan de bouwput al na 9 uur worden aangevuld.

Ga aan de slag met MB 2K!

Afdichten was nog nooit zo eenvoudig

MB FL 2K

Afdichting, tegellijm en voegmiddel in één

Een waterdichting, lijm en voegmiddel in één? Dat krijgt u wanneer u kiest voor MB FL 2K van Remmers. Deze multifunctionele bouwafdichting is flexibel, elastisch en kan toegepast worden op verschillende ondergronden. Bovendien is ook dit product geschikt voor de afdichting van zowel oude als nieuwe gebouwen !

Bekijk brochure

 MB FL 2K circle without text ©

Afdichting

Met de volgens DIN EN 14891 geteste flexibele, minerale afdichtingsmortel kan elke toepassing op een veilige en ongecompliceerde manier worden uitgevoerd. Dankzij de snelle doordroging kan het werk al na enkele uren worden hervat.

Tegellijm

Bij de test volgens DIN EN 12004 als C1 E S2 flexibele lijm scoort MB FL 2K vooral door zijn maximale flexibiliteit en een lange open tijd. Het product is daarom bijzonder geschikt voor gecompliceerde ondergronden, zoals oude tegels.

Voegmortel

MB FL 2K voldoet ook aan de testvereisten voor voegmiddelen volgens DIN 13888. De waterdichte voegen zijn in het bijzonder ook geschikt voor gebruik buiten. Dankzij de lichte basiskleur kan de mortel in andere tinten worden ingekleurd.

Ga aan de slag met MB FL 2K

Afdichten, tegels verlijmen & voegen met één product