©

Remmers Industrielacke

Hoogwaardige oppervlaktematerialen voor industriële coatingtechnologie voor interieurs

Over Remmers Industrielacke

Remmers Industrielacke is met meer dan 200 medewerkers dé specialist voor de productie van hoogwaardige coatings voor de industriële productie van oppervlakken.

Met onze veelzijdige producten beschermen en verfraaien we oppervlakken. Traditioneel stammen we uit de sector van lakken voor een houtondergrond, maar we hebben onze succesvolle coatingtechnologie snel uitgebreid tot "hout-gerelateerde" sectoren zoals spaan- en houtvezelplaten, en zijn vandaag de dag ook actief in vele andere sectoren, zoals de vormgeving van oppervlakken uit kunststof, kunststof-hout combinaties of zelfs een ondergrond uit metaal.

Het bedrijf dat in 1956 in Herford is opgericht als 3H-Lacke heeft van meet af aan coatingtechnologieën ontwikkeld voor toonaangevende klanten uit de meubel- en keukenbranche, die nu wereldwijd worden gebruikt. Sinds 2009 maakt de firma deel uit van het familiebedrijf Remmers Group (link naar de Remmers-homepage) met zetel in Löningen. Na de overname werd aanzienlijk geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het bedrijf ook in de toekomst een marktleider zou blijven en een technologisch innovatief bedrijf zou blijven op alle belangrijke markten.

Op 1 november 2016 werd het bedrijf omgedoopt tot Remmers Industrielacke.

Wat voor onze klanten vooral belangrijk is: De decentrale structuur in de Remmers-groep maakt het Remmers Industrielacke ook nu mogelijk om zelfstandig te opereren en de verkoop, ontwikkeling, productie en andere functies op de site in Herford optimaal op elkaar af te stemmen.

Wij garanderen productiviteitsvoordelen en innovatieve oppervlakken voor onze klanten - met de flexibiliteit van een middelgroot bedrijf, maar als onderdeel van een bijzonder competente groep.

Remmers Industrielacke heeft een uiterst veelzijdig assortiment: Ons kernprogramma bevindt zich traditioneel in de laktechnologie, waar we, naast onze standaardproducten, ook speciale oplossingen op maat voor individuele behoeften bieden. Naast een hoge productkwaliteit bieden wij onze klanten advies en ondersteuning.

Aangezien wij oorspronkelijk uit de houtsector komen, zijn wij wel gewend aan een ondergrond die vaak een hele uitdaging vormt. Daarom zijn wij in staat om voor de meest uiteenlopende materialen unieke oplossingen te bieden op het gebied van design en functionaliteit.

Korte beslissingslijnen, snelle levertijden en een nauw contact met de klanten zijn het geheim van een perfect functionerende dienstverlening. Naast hooggekwalificeerde laboratoriummedewerkers en een technische buitendienst, die u op elk moment kunnen bijstaan voor het uitwerken van oplossingen voor uw individuele eisen, stelt Remmers Industrielacke nog een andere mogelijkheid ter beschikking van de klanten: ons competentiecentrum.

Certificering

Remmers Industrielacke GmbH is gecertificeerd voor het managementsysteem volgens DIN EN ISO 9001 : 2015 voor het toepassingsbereik "Ontwikkeling, productie en verkoop van coatingsystemen voor de meubel-, deuren-, paneel- en vloerindustrie".