©

Vloersystemen in de voedingsindustrie

1 december 2022

Registreren

Tarief

Gratis deelname*
*Annuleren kan tot 48u voor het event. Indien u uw aanwezigheid niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt € 75 aan te rekenen.

Contactpersoon

Remmers BV
Secretariaat 

Nagelpoelweg 30 - 7333 NZ- Apeldoorn

+31 (0)55 3034800

experiencecenter@remmersbv.nl

Vloersystemen in de voedingsindustrie

Datum: Donderdag 1 december 2022 (14u00-18u00 inclusief pauze)

Locatie: Remmers Experience Center (Nagelpoelweg 30, 7333 NZ-Apeldoorn)

Trainingsprogramma:
80% theorie - 20% praktijk

Professionele vloercoatings voor de voedingsindustrie

Remmers PU-betonsystemen
De PU-betonsystemen van Remmers zijn de perfecte oplossing voor alle afdelingen waar de vloer onderhevig is aan enorme thermische, chemische en mechanische belastingen en dus een extreem hoge weerstand moet hebben. Dankzij het ruime aanbod en de flexibiliteit van deze systemen kan er rekening gehouden worden met de meest uiteenlopende belastingen in de voedselverwerkingsindustrie. Zo kan het oppervlak van de vloer bijvoorbeeld met instrooimaterialen gestructureerd worden om een slipweerstand te verkrijgen die aan de geldende richtlijnen voldoet.

Remmers epoxysystemen
Niet alle vloeren in de voedingsindustrie moeten bestand zijn tegen hoge temperaturen of extreme mechanische belastingen. Ruimtes zoals gangen, laboratoria, magazijnen of sommige afwerkingsafdelingen hebben vaak een vloer nodig die getest en gecertificeerd is voor gebruik in de voedingsindustrie. Hiervoor worden al jarenlang met succes producten en systemen op basis van epoxyhars ingezet. Deze betaalbare systemen met een combinatie van speciale bindmiddelen en aangepaste vulstoffen kunnen voor een verscheidenheid aan toepassingsgebieden worden samengesteld.

Tijdens deze training laten we u kennis maken met de Crete-systemen en epoxy dekvloersystemen van Remmers, in theorie en praktijk.

Meer weten? Bekijk onze brochure "Vloercoatings in de voedingsindustrie".