Live demonstratiedagen roofing

Vloeibare dakafdichting MB PUReactive

Tarief

Gratis

Downloads

Segmentbrochure Afdichtingssystemen voor platte daken Download

Contactpersoon

Live demonstratiedagen roofing

Omwille van onvoorziene omstandigheden werden de live demonstraties roofing op 22 en 23 april in Apeldoorn en Grobbendonk geannuleerd. Wij vragen uw begrip voor deze situatie. Op dit moment zijn wij niet in staat een nieuwe datum vast te stellen. Indien u interesse heeft in een persoonlijke demonstratie op uw locatie of op één van onze locaties in Apeldoorn (NL) of Grobbendonk (BE), vragen wij u om contact met ons op te nemen.

***


MB PUReactive-systemen combineren als PU-hybride producten het beste van verschillende werelden en zijn daardoor dakafdichtingsproducten met verrassende kenmerken. MB PUReactive-systemen zijn dankzij de uitstekende hechting en flexibiliteit net zo betaalbaar als een afdichting met bitumineuze producten, maar kunnen ook perfect worden gebruikt voor aansluitingen en materiaalovergangen. MB PUReactive-systemen voldoen uiteraard aan de hoogste prestatieklassen van EAD 0303-50-00-0402 (voorheen ETAG 005).

Tijdens deze demonstratiedagen zullen onze deskundige teamleden elk uur een boeiende presentatie geven, waarin de voordelen en eigenschappen van MB PUReactive uitgebreid worden belicht. Van duurzaamheid tot flexibiliteit, van naadloze afdichting tot geurloos en solventvrij, u zult ontdekken waarom MB PUReactive de ultieme keuze is voor uw dakprojecten. Bovendien is MB PUReactive aan te brengen zonder open vuur!
Uiteraard tonen onze experten de verschillende applicatiemethoden uitvoerig. Van het vakkundig verspuiten tot het nauwkeurig aanbrengen met de kwast, onze live demonstraties bieden een unieke gelegenheid om de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van MB PUReactive te ervaren.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende demonstratiedag, waar u niet alleen nieuwe kennis opdoet, maar ook waardevolle contacten kunt leggen binnen de branche. Schrijf u vandaag nog gratis in.

Programma
Onze live demonstraties starten elk uur vanaf 14:00 uur. Dat betekent dat u op elk gewenst moment kunt binnenlopen om de mogelijkheden van MB PUReactive te ontdekken. Of u nu om 14u, 15u, 16u of zelfs om 17u arriveert, er staat altijd een boeiende sessie voor u klaar. Let op: de laatste demonstratie start om 17u00. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.