Basistraining Vloercoatings voor de voedingsindustrie

Maximale belasting en permanente hygiëne

Basistraining Vloercoatings voor de voedingsindustrie

Eén van de meest veeleisende industriële sectoren voor vloeren is de voedselverwerkende industrie. Naast mechanische en chemische belasting, vormen ook hoog oplopende temperaturen vaak een probleem. Dit alles moet in overeenstemming zijn met de vereiste en wettelijke hygiënevoorschriften. Remmers Crete is de perfecte combinatie van maximale belasting en permanente hygiëne. Remmers Crete vloeren zijn geschikt voor allerlei kernsectoren:
  • Zuivelindustrie
  • Verwerking van groente en fruit
  • Drankenindustrie
  • Professionele keukens en horeca
  • Verwerking van rauw vlees en vis
  • Bakkerswaren, snacks en aanverwante sectoren
Dankzij de hoge thermische en mechanische belastbaarheid van Remmers Crete kan het systeem aan de meest uiteenlopende omstandigheden worden aangepast. De PU-beton systemen van Remmers, Crete genaamd, zijn naadloos, vloeistofveilig en dicht en zijn bovendien beschikbaar in diverse antislipafwerkingen. Ideaal voor een optimale slipweerstand (en veiligheid!) van de vloer.
 
 Onderwerpen
  Tijdens deze training worden de volgende thema’s behandeld:
  • Stap voor stap introductie in PU-beton gietvloeren van Remmers
  • Toepassingsgebieden
  • Voordelen zoals veelzijdigheid, voedselveiligheid en robuustheid
  • Verankeringssleuven in de ondergrond: waar, hoe en hoeveel
Trainingsprogramma
Ontvangst met koffie
 
Theorie en praktijk
Afsluiten doen we met een gezamenlijke broodjeslunch