Basistraining Schimmelbestijding & energetisch renoveren

Met iQ-Therm 2.0 en Power Protect [eco]

Basistraining Schimmelbestijding & energetisch renoveren

Schimmelverontreiniging vormt een van de meest voorkomende gezondheidsrisico's binnenshuis. Schimmelgroei op bouwonderdelen kan verschillende oorzaken hebben. Naast een te hoge luchtvochtigheid in de ruimte of een te lage oppervlaktetemperatuur kan dit probleem te wijten zijn aan water in het bouwelement of bijzondere eigenschappen van de ondergrond. Bovendien moeten we nog sneller en nog meer verduurzamen, dat is een feit. Hoe gaan we om met na-isolatie, en hoe brengen we de risico's goed in kaart?

Onderwerpen
Tijdens deze training gaan we dieper in op de oorzaken en gevolgen van schimmelverontreiniging, en laten we u de kansen zien van na-isoleren. wij zullen onze kennis en ervaring met u delen, zodat u na afloop de nodige inzichten en handvatten heeft hoe hiermee om te gaan in de praktijk.

Trainingsprogramma
Ontvangst met koffie

Theorie en praktijk m.b.t. schimmelbestrijding en na-isoleren met behulp van iQ-Therm 2.0 en Power Protect [eco]. iQ-Therm 2.0 is de update van de intelligente combinatie van hoogwaardig isolatiemateriaal en speciale mortel met ongeëvenaarde prestaties op de markt.
Afsluiten doen we met een gezamenlijke broodjeslunch